2777
2789
عنوان

مستاجر بد ذات

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 42 پست
نه این کار رو نکن شاید وسایلت رو خراب کنه حکم تخلیه بگیر و با مامور برو جلو در خونه 

خودمم وسایلامو ک ببرم میشینم تو خونه ک اون بره

داوود احمدی هیچوقت نمیبخشمت  من ب تمام چیز هایی ک میخواهم میرسم نه فورا ولی حتما  متاهل و صدالبته متعهد💍مامان دوتا پسر خوشگل
عزیزم برو هموم بنگاه حتما بگو

ب اونم گفتیم اول  گفته یش وقت بدین اخرم گفته این موضوع ب من مربوط نمیشه

داوود احمدی هیچوقت نمیبخشمت  من ب تمام چیز هایی ک میخواهم میرسم نه فورا ولی حتما  متاهل و صدالبته متعهد💍مامان دوتا پسر خوشگل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول رهن رو پس گرفته ازشما؟

رهنش ففط چهار تومن هس ن نگرفته

خودمم وسایلامو ک ببرم میشینم تو خونه ک اون بره

خب نمیره دیگه

با مامور برو 

با گوشیت هم فیلم بگیر بگو خونم رو تخلیه نمی کنه قراردادش تموم شده و....یکم داد بزن اگه قبول نکرد

اون بیلم هم ببر دادگاه دادگاهیش کن 

خونه از بابامه  دراین صورت باید برم ک بهم وکالت اداری بده و یک ماه کارای حکم تخلیه طول مبکشه

اصلا حکم تخلیه یه ماه طول نمی‌کشه 

من یه مستاجر داشتم نمی‌رفت، یه  دفه منو مجبور کرد برم قرارداد رو تمدید کنم. بعد میرفت واسه خونه مثلا ایزوگام سفارش میداد خب به اون که ربطی نداش. 

دیدم اینطور نمیشه رفتم شورای حل اختلاف، یه هفته ایی حکم تخلیه گرفتم 

صابخونه همیشه دست بالا رو داره میتونی حکم تخلیشو بگیری اگه هم به خونه ضربه زد میتونی از پول پیشش کم ...

اونطوریم ک سخته و پر دردسر

شما باید بهش وقت برای تخلیه بدید

و باید از بنگاهی ک قرارداد بستند اقدام کنید

تا بتونی ی اعلام کردم بهش 

بعد اقدام قانونی کنید

آسیب های عرف اصلا شامل ضرر نمیشه

چون جز فرسایش و اصطحلاک ساختمان

اما با دعوا اینکارو نکنید بهتر

دیروزم این تاپیکو زدی این همه راهنماییت کردن چرا انجام نمیدی تنها راهش حکم تخلیس

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕
پس نگاه دارین و اول به همون بنگاه بگین اگه نشد دیگه باید با زور بلندبشه بره

با زور مثلا چیکار کنیم

زور شما که نه زور بنگاه

بنگاه ک گفته قرارداد تمام شده ب من ربطی نداره دیگه

بنگاه ک گفته قرارداد تمام شده ب من ربطی نداره دیگه

پس شکایت کنید حتما ازش چاره ای نیست .

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت 
مستاجر من ۶ ماه پولمو نداد شد ۲۴ تومن  ازش گذشتن  نه به خاطر خودش  به خاطر بچه فلج ...

اینم میگه میرم ولی نمیره 

پس شکایت کنید حتما ازش چاره ای نیست .

اخه خونه ب نام بابام من برم شکایت کنم نمیگن تو چیکاره ای