2777
2789
عنوان

موی دکلره

77 بازدید | 16 پست

بعد چندین سالی که ازدواج کردم واس اولین بار خواستم موهامو دکلره کنم.بار اول که کلا خیلی لایت دراورد

باردومم زیادی پر کرد جلوشو و به پایه نرسید ۸روبه ۹ مونده.کلا اون مدلی که میخواستم رو برام درنیاورد.چون اشنا بودهی گفت مدلی ک مدنظرته قدیمیه منم گوش دادم به حرفش ولی 

زده شدم هم ازموی مشکی هم دکلره.

دلمم نمیاد اونهمه پول دادم برم رنگ مشکی بزارم دوباره🥲

من تو عمرم دوبار دکلره کردم ، و 4 ساله اصلااا هیچی نذاشتم رو موهام 

نکن مگر اینک بخای بعدش هزینه کنی ، احیا و این داستانا...

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من موهام از عید تاحالا رنگش به سبزی میزنه 

دلم میخواد برم رنگشو درست کنم ولی فکرکنم گرون میشه کاش موهام بلند بود کوتاه میکردم رنگارو 

اصلنم نمیخوام برم با رنگ موهامو مشکی کنم کلا هیچی موی طبیعی نمیشه دکلره موهامو ترکووووووند

بی‌‌حس شدگان را چه غم از خنجرِ بعدی؟!
 یه ترکیب رنگی که نه سفید باشه نه روشن مشکی نباشه ولی تیره باشه

الان موهات دکلره داره؟اگه آره که هر رنگی بزنی شماره۸ متوسط درمیاد مثلا دودی قشنگه اگه دوست داری خاکستری هم خوشگله به پوست گندمی میاد اگه دکلره هم نیس شماره۷ هرچی بزنی قهوه ای متوسط میشه اگه مشهدی یه آدرس بدم برو پشیمون نمیشی آرایگر ماهره۱۰ساله پیشش میرم ماهها ازدکلره م گزشته هنو زرد نشده قشنگه الانشم

کاربر سال۹۷م
 یه ترکیب رنگی که نه سفید باشه نه روشن مشکی نباشه ولی تیره باشه

کجایی؟شهرتون منظورمه

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

من موهام از عید تاحالا رنگش به سبزی میزنه  دلم میخواد برم رنگشو درست کنم ولی فکرکنم گرون میشه ...

برو لوازم ارایش فروشیا بگو ضد سبزی میخوام بهت میده یکی دوبار باهاش سرتو بشور مثل شامپو تاجایی که اون کفی ک میکنه سفید باشه.گرونم نیست ۶۰ ۷۰تومنه

ملارد

چه رنگی میخوای میخوای چجوری بشه تا بهت ترکیب رنگ بگم

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

چه رنگی میخوای میخوای چجوری بشه تا بهت ترکیب رنگ بگم

یه رنگی باشه که ازاین سفیدی که هست در بیاد تناژگرم باشه

پایه موهام ۸ایناست یکمم ژردی داره ک ضد زردی میزنم فایده نکرده

یه رنگی باشه که ازاین سفیدی که هست در بیاد تناژگرم باشه پایه موهام ۸ایناست یکمم ژردی داره ک ضد ز ...

رنگ موی کاکائویی ۷ +دودی ۶
و اکسیدان ۹ درصد
رنگ کاکائویی باید بیشتر از دودی باشه موهاتون یکدست می‌کنه

یه رنگی باشه که ازاین سفیدی که هست در بیاد تناژگرم باشه پایه موهام ۸ایناست یکمم ژردی داره ک ضد ز ...

چون زردی داره واریاسیون بنفش یه دو نخود بریز تو ترکیبت