2777
2789
عنوان

داستان سمیه زندگیه من😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2112 بازدید | 82 پست
ان گریه زاری رو کجای دلم جا بدم😑😂😂

شوهر منم خیلی مرد پرانرژی و باروحیه ای هست،ولی خییلی راحتتر از من گریه میکنه 

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا خیلی افسرده بود اصلا موجود عجیبی بود دقیقا بخاطر گریه زاری من حس میکردم خیلی بچس واقعا اون موقع ...

اخی ولی اینطوری ک گفتی دلم واسش سوخت

‏تو هر چقدر هم به یکی احترام بذاری در آخر اون اندازه فهمش با تو رفتار میکنه..

ولی باز من مهرش تو دلم نمیرفت☹🥺

ما اسباب کشی کردیم و اون خونمونو گم کرد

ولی همچنان ۷ ساله پیام میده🤦‍♀🤦‍♀🤦‍♀.

هرسری که طولانی میشه مثلا ۳ماه پیام نمیده میگم یادش رفت ولی باز پیام میده تو خیلی دلم بودی چرا منو نخواستی

الان من ازدواج کردم با خبر شد خیلی حالش بد شده از طریق دوستم به گوشم رسید.

باز دیدم پیام داده ازدواج کردی؟ واقعا چراا منو نخواستی

و من دلیلشو بارها گفتم اون خودش هیجوقت قبول نکرد که حسی ندارم

حالا اخرین بار که فهمید ازدواج کردم چندماه پیش بود پیام داد که ازدواج کردی فقط میخوام بدونم چرا منو نخواستی؟   و منم جواب ندادم.

متاسفانه نمیتونم خطمو عوض کنم که کارم باخطمه چندساله.

شوهرمم درجریان بود از اول

ولی باز بیخیال نمیشه دیشب دیدم یکی از دوستامو فالو کرده از طریق پیجش پیدارم کرده دایرکت  داده. جوابمو بده مگه تو غار زندگی میکنی که نمیتونی جواب بدی؟

باز بلاک کردم الان بچه که نیس دیگه ۳۲ سالشه 

منم نمیخوام باز اعصاب شوهرمو بهم بریزم هی میگم هربار بلاک میکنم.ولی میترسم خیلی حالم بده چرا بعضیا حاضرن زندگیه بقیرو واسه خواسته خودشون خراب کنن

بعد ۶ ماه تلاش تصمیم گرفت بره سربازی و برای شب اخر کلی قسمم داد که برم ببینمش و برای مامانم که گفتم ...

یاد بایرام افتادم تو اخراجیا 

تخمه های مرضیه خانومو میخاست بذاشت لای قران😂😂😂😂

آفرین به تو که سالها قبل به دنیا اومدی... 💙تولدت مبارک قلبم💙
حالا اخرین بار که فهمید ازدواج کردم چندماه پیش بود پیام داد که ازدواج کردی فقط میخوام بدونم چرا منو ...

ب هیچ عنوان ج نده 

ینی اصلااا 

جواب بدی فک میکنه توام بفکرشی و تو زندگیت مشکل بوجود میاره

حالا اخرین بار که فهمید ازدواج کردم چندماه پیش بود پیام داد که ازدواج کردی فقط میخوام بدونم چرا منو ...

اخرین بار یعنی چی؟

‏تو هر چقدر هم به یکی احترام بذاری در آخر اون اندازه فهمش با تو رفتار میکنه..