2777
2789
عنوان

داستان سمیه زندگیه من😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2112 بازدید | 82 پست
من شنیدم ک فتا اگر برید و شکایت کنید بدون این ک ب خانواده بگه پیگیر میشن. یا حتی اگه حس میکنین شوهرت ...

ببخشید زیاد سوال کردم اگر حوصله داری جواب بده

یک نظر دیدم و تاوان دو عالم دادم                                      بی تو نفس کشیدنم عمر تباه کردن است                               گدایی در عشقت به سلطنت نفروشم                                   در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                              مائیم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی                                                                                         ؛شهریار؛
چرا میخواد ازارت بده؟اصلا از کی شروع شد سر چی این رفتاراش

مریض روانیه ،هیچ کس از دستش آسایش نداره، از وقتی که جواب رد دادم 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مریض روانیه ،هیچ کس از دستش آسایش نداره، از وقتی که جواب رد دادم 

میفهممت

یک نظر دیدم و تاوان دو عالم دادم                                      بی تو نفس کشیدنم عمر تباه کردن است                               گدایی در عشقت به سلطنت نفروشم                                   در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                              مائیم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی                                                                                         ؛شهریار؛
من شنیدم ک فتا اگر برید و شکایت کنید بدون این ک ب خانواده بگه پیگیر میشن. یا حتی اگه حس میکنین شوهرت ...

اخه ممکنه دادگاه اینا شه هی باهامون رو در شو یا دنبالمون کنه ادرسمون پیدا کنه

اخه ممکنه دادگاه اینا شه هی باهامون رو در شو یا دنبالمون کنه ادرسمون پیدا کنه

من ک شناختی از طرف ندارم ولی فک کنین ادرس پیدا کنه ممکنه کاری کنه؟همچین ادمی هست؟ خانواذه ای نداره ک پیش اونا برین؟ تا کی میخواین این استرس رو داشته باشین.بالاخره که باید تموم بشه.

من ک شناختی از طرف ندارم ولی فک کنین ادرس پیدا کنه ممکنه کاری کنه؟همچین ادمی هست؟ خانواذه ای نداره ک ...

خانوادش از دستش کلافن متاسفانه 

میتونه همچین ادمی باشه کینه کرده باشه

خانوادش از دستش کلافن متاسفانه  میتونه همچین ادمی باشه کینه کرده باشه

پس ب نظرم فعلا همون بی جواب بذارین و بلاک کنین تا ببینین قراره تا چقدر دیگه کش بده. گرچه همین زنگا و پیاما خودش رو اعصابه خیلی