2777
2789

سلام دوستان.من ارشد مدیریت آموزشی مجازی  قبول شدم. رشته ی کارشناسیم فیزیک بوده

الان شناختی روی مدیریت آموزشی ندارم.کسی نمی دونه که دانشگاه تهران دروس جبرانی و پیش نیاز برای ارشد غیر مرتبط با رشته ی لیسانس می گذاره یا نه؟

جای من بودید با ۳۸ سال سن و ۲تا بچه و شاغل بودن، ارشد رو ادامه می دادید یا نه؟ ارشد برنامه ریزی درسی غیرانتفاعی یا پیام نور اصفهان بخونم  بهتره یا مدیریت آموزشی مجازی دانشگاه تهران؟ 

شغلم هم آموزگاری ابتدایی هست

بچه ها بگید چه کار کنم

ممنون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مجازی ینی کلاسات انلاین ؟؟کارعملی داری ؟ من رشتم همش کارعملی برارشته من غیرانتفاعی و حتی خیلی ازاده ...

سلام

بله مجازی یعنی آموزش ها الکترونیکی

و امتحانات حضوری

بقیه ی صحبتتون رو متوجه نشوم

مجازی قبول شدی ینی؟ شهریه باید بدی فک کنم من دانشگاه تهران بودم کارشناسیمو ولی خب فنی بودم رشته ه ...

سلام بله مجازی شهریه داره

ولی گویا اون طور که در سایت داننشگاه تهران دیدم از شبانه اش ارزون تره

عزیزم ادامه ندادید؟

سلام بله مجازی شهریه داره ولی گویا اون طور که در سایت داننشگاه تهران دیدم از شبانه اش ارزون تره عز ...

بله ارزون تره

چرا

من امسال ارشد امیرکبیر آوردم همونو میرم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
سلام بله مجازی شهریه داره ولی گویا اون طور که در سایت داننشگاه تهران دیدم از شبانه اش ارزون تره عز ...

سلام

ممنون

آخه همکارم که ارشد برنامه ریزی درسی غیرانتفاعی صفاهان درس می خونه با اینکه رشته ی لیسانسش زیست شناسی بوده  ولی دروس جبرانی براش تعریف نکردند

مجازی قبول شدی یعنی چی  روز چندساعت مطالعه داشتی و از چ زمانی؟

سلام

بله مجازی قبول شدم

با چند تا از همکارانم بدون اینکه مطالعه ای داشته باشیم رفتیم سر کنکور علوم تربیتی نشستیم. سوالات رو برای بار اول بود که می دیدیم و سلیقه ای جواب دادیم.

دوستانم همه ی درس ها را منفی زدند ولی من درصدهام بد نبود بین ۳۵ تا ۵۵ درصد

رتبه هم فکر کنم ۷۰۰ شدم

البته بعضی سوالات را در ضمن خدمت ها و کارگاه هایی که گذرونده بودم برام آشنا بود