2777
2789
عنوان

خانومای شیک پوش و به روز بیاین لطفا

241 بازدید | 12 پست

من ۲۶ سالمه یدونه بچه دارم.قدم ۱۶۸ وزنم ۷۳ هست

اصلا بلد نیستم چجوری تیپ بزنم.بیرون که میرم حس میکنم در مقایسه با هم سن و سالام شبیه پیرزنا لباس پوشیدم.موهام ساده یدونه ریمل و رژمیزنم

یکم راهنماییم کنین لطفا از الانن برای زمستون چیا بخرم و چه رنگایی

اگه عکس دارین برام بفرستین

استایلت چ مدلیه

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

اسی جون لطف میکنید واسه تاپیک یکی مونده به آخرم گزارش بزنی 🤍🤍

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگ مو فندقی بزن موهاتو چتری بلند کج

به پوستت برس رژ کم رنگ وریمل کم.اکسسوری ظریف 

برا زمستون لگ بانیم بوت

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

الان که دیگه اینستاگرام هست همه چی توش استایل شده 

نمیشه ما ندید بگیم چی بپوشی    یکی دوست داره کت کوتاه میپوشه با دامن و بوت    یکی پالتو دوست داره     یکی کلاه سرش میکنه یکی شال دوست داره 

کلا ببین خودت چی دوست داری الان دیگه چیزی مد نیست هر کی استایل خودشو داره