دوستان من ۳ ساله ازدواج کردم ناخواسته باردار شدم بچه اولمه . با این که اصلا بچه دوست نداشتم . حس میکنم تمام برنامه هام به هم خورد کار هر روزم شده گریه . الان ماه ۶ هستم هنوز نتونستم باهاش کنار بیام . میدونم خیلی ها آرزو دارن باردار بشن ولی من دوست داشتم تو سن بالاتر باردار بشم . ۲۹ سالمه . همش از خدا میخوام بچه سقط بشه . از بچه و دردسراش خوشم نمیاد . خیلی حال روحیم بده خیلییی .شرایط زندگیم هم اوکی هست خدا رو شکر ولی همین موضوع شده بزرگترین مشکل زندگیم خدا منو ببخشه که ناشکری میکنم ولی واقعا دست خودم نیست نمیتونم با وجود یه بچه دیگه کنار بیام کسی مث من بوده ؟؟
منم بچه نمیخاستم و ناخواسته باردار شدم وقتی بی بی چکم مثبت شد کلی گریه کردم تو بارداری هم اونجوری ک بعضیا احساساتی هستن نسبت ب بچه اصلا نبودم .. ولی وقتی ک دنیا اومد شب اول تو بیمارستان راحت خوابیدم شب دوم ک خونه بودم تا صبح با شوهرم بیدار بودیم و نگاش میکردیم فقط اصلا نمیتونستیم بخوابیم دلمون تنگ میشد براش .. وقتی ک بچتو بغل کنی و بهش شیر بدی وارد ی دنیای بزرگ میشی و ی عشق تموم نشدنی .. تا تجربش نکنی درک نمیکنی بزار دنیا بیاد میفهمی
قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑