2777
2789

نمیدونم چرا؟ 

میگه باید رو پای خودش وایساده باشه و خانوادش کمک نکرده باشن.  اما کدوم پسر ۳۰ ساله ای میتونه تنها خونه و ماشین بخره بدون کمک؟ داداش خودم همش تو بازی و گوشیه .

میگه رد کن تا تورو از بالا نگاه نکنن . اصلا تاحالا خانوادشون ندیده ها ولی قضاوت میکنه شایدم خاکی باشن 

بنظرتون بابام بی اعتماد بنفسه؟ آخه من دوست ندارم برم تو خونه اجاره ای یا با سختی زندگی کنم .

خانوادشون باکلاسن اما بابای من دوست داره طرف از خودمون پایین تر باشه نمیدونم چرا 

البته هنوز برخورد خانواده پسر رو ندیدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا مامان بابای من با خواستگاری که خونه و ماشین نداشته باشم هم کلام نمیشن من خودم برعکسم

وزن شروع: 78/650، هدف اول:72🔒، هدف دوم:68🔒،هدف سوم :63🔒،هدف چهارم:58🔒هدف پنجم‌:55🔒(23کیلو کاهش وزن)، قد:168

اینکه پسر رو پای خودش باشه خیلی خوبیا داره

ولی سختیش مال دختره

همسر منم نه خونه داره نه ماشین البته که در اینده بهترینش رو میخره ولی پوست من این وسط کنده میشه دیگه😅

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

هم سطح بودن خانواده خیلی مهمه 

بعدم سطح توقع و انتظار ها هم هست وقتی خونه و‌ماشین بدن به پسرشون جاهاز خوبن میخپان سیسمونی خوب و ووو

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

ربطی نداره زیاد. برادرشوهر من زیر سی سال خونه و ماشینشوخرید. خب از نزدیک میدیدم داره کار میکنه. کار پر درامد.

اما شوهر من که ده سال ازش بزرگتره تازه توی ۳۷ سالگی خونه خرید اونم با کلی قرض و ... .

مغز اقتصادی برادرشوم خیلی کار میکنه اما شوهر من نه. 

الهی به امید خودت...