2777
2789

بچه ها ما ۱۰ روز پیش باهم دعوامون شد 

الان قهر نیستیم با هم حرف میزنیم ولی شبا هر کدوممون یه گوشه تخت میخوابیم

احساس میکنم دلیلی واسه موندن پیشش ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه همیشگی نیس این دعوا و قهرا ک خب درست میشه حستم برمیگرده. اما اگه داااائم هست ک خب اره ادم یواش ی ...

یا مدت اصلا دعوا نمیکنیم شاید چند ماه یه بار

یه مدت هم میبینی تو یک ماه مثلا دو سه بار دعوا کردیم

استعفا ک اصصصلا. درهفته هماهنگ کن دوروز برو باشگاه. واااقعا تاثیر داره

آخه الان باید یه نشونه تی باشه ک بدونم همسرم دوسم داره 

امروز صبح کلی گریه کردم فقط نگاهم کرد گفت برسونمت سر کار همین

یا مدت اصلا دعوا نمیکنیم شاید چند ماه یه بار یه مدت هم میبینی تو یک ماه مثلا دو سه بار دعوا کر ...

بعد دعوا دوری نکن هرچی دوری کنید رابطه سرد تر میشه من بمحض اشتی همش تو سر و کول شوهرم بعد انقدر عادت کرده من اویزونش باشم اگه یبار اینکارارو نکن ناراحت میشه 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

عزیزم همه تو زندگیشون دعوا دارن هیچکی بی مشکل نیست 

الکی زندگی خودتو خراب نکن 

از کارتم استعفا نده 

باشگاهی جایی برو تا روحیه ات خوب شه 

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر   

عزیزم وقتی یکی از زوجین کسل و افسرده باشن به همسرشونم سرایت میکنه بهترین راه برای درست شدن رابطه هایی که البته مشکل جدی ندارن جز همین دعوا و بحثای پیش پا افتاده است اینه که خودمونو از لحاظ روحی شارژ کنیمو رو ویژگی های فردیمون کار کنیم اونوقت تاثیرش رو رو همسر و رابطتون هم میبینی 

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت