2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اهدایی نمی‌خوام عزیزم 

فقط سوال شما از این رشته راضی هستی؟من ورودی دهم تجربیم دو دلم برم تغییر بدم

شما چیزی قبول شدی؟روزی چند ساعت خوندی؟میشه کتابهای خوبی م برا درسا بهم بگی برا دهم بخرم؟

ببخشید زیاد شد

اهدایی نمی‌خوام عزیزم فقط سوال شما از این رشته راضی هستی؟من ورودی دهم تجربیم دو دلم برم تغییر بدمشما ...

خواهش میکنم گلم 

نتایج هنوز نیومده

بله راضیم از دبیرستان اما اینو بدون سره کنکور قراره اذیت بشی

چون کنکور تجربی کاملا متفاوت با باقی کنکور ها هست و خیلی سخت تر 

اما مثلا رشته ریاضی تو کنکورت رو سفید بدی هم دولتی دانشگاه قبول میشی چون تعداد داوطلبان رشته ریاضی خیلیییی کمه برخلاف تجربی 

در رابطه با کتاب هم خواستی تلگرام پیام بده بگم بهت

خواهش میکنم گلم نتایج هنوز نیومدهبله راضیم از دبیرستان اما اینو بدون سره کنکور قراره اذیت بشیچون کنک ...

تلگرام ندارم درخواست بدم اینجا ؟

دبیرستان نمونه و دولتی تاثیر زیادی می‌زاره

معلم ۱۹.۹۰ حتی نرفتم ی آزمون بدم و واقعا پشیمونم 

شاید سال دیگه قبول شم:)

میشه اگه نصیحتی دارین بهم بکنی

تلگرام ندارم درخواست بدم اینجا ؟دبیرستان نمونه و دولتی تاثیر زیادی می‌زارهمعلم ۱۹.۹۰ حتی نرفتم ی آزم ...

نه مدرسه اصلا تاثیر نداره فقط صد خودت رو بزار

ببین استرس نداشته باش و وقتی کلاس دهم هستی سعی کن واقعا و عمیق درس هارو از پایه یاد بگیری

مخصوصااااا ادبیات و زیست 

ببین ادبیات رو خیلی قشنگ بخون که سال دوازدهم موقع امتحان نهایی ها ادبیات تراز بهتری از تمام دروس حتی زیست میده

نه مدرسه اصلا تاثیر نداره فقط صد خودت رو بزارببین استرس نداشته باش و وقتی کلاس دهم هستی سعی کن واقعا ...

عه مرسی ک گفتی عزیزدلم واقعا ممنونم میشه کتلیم برا دهم معرفی کنی یکی گفت خیلی سبز برای شروع بگیر تا کی خیلی سبز بعدش چی بگیرم؟ببخشید اینقدر سوال میپرسم 

عه مرسی ک گفتی عزیزدلم واقعا ممنونم میشه کتلیم برا دهم معرفی کنی یکی گفت خیلی سبز برای شروع بگیر تا ...

برای زیست و شیمی خیلی سبز خوبه 

برا ریاضی مهر و ماه من راضی بودم

فیزیک هم گاج من راضی بودم