2777
2789
عنوان

دلم گرفته از زندگی با همسرم دلسرد شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4249 بازدید | 59 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه الان باید یه نشونه تی باشه ک بدونم همسرم دوسم داره  امروز صبح کلی گریه کردم فقط نگاهم کرد ...

بچه رو کجا میذاری دوماهه رو؟ متاسفانه مردا اکثرا بلدنیستن زبونی بگن . همین برسونمت یعنی آآره. اما خب باهاش حرف بزن.‌شب تو تخت بهش بگو.‌

parasoo1989@
چرا اون پس تلاش نمیکنه خرج میکنه ها ولی مثل قبلا ها مهربون نیست اصلا

خب منم با عشقم یه بار کات کردم میبینی گاهی اوقات آدم اعصابش به هم میریزه یه مدت سرد میشه 

دقیقا مام اینجوری شدیم اون سرد شد منم گفتم من چیکار کنم منم سرد شدن انقد تا بحث و کات و عذاب و بعد برگشتیم باز باهم الان حتی حوصله هم نداشته باشیم مواظب ناراحتی همو رابطمون هستیم 

آرامش 🌱

آبجی ببخشید نظر میدم

ولی چون جدا شدم لازم بهت بگم

اصلا نذارید قهر بمونید یا سرد باشید

به مرور باعث میشه از هم دلسرد بشید

برای من پیش میومد هفته ها قهر یا به قول شماصحبت میکردیم ولی مثل ادمهای قهر

اخرش هم شد طلاق.

مشکلتون رو با صحبت حل کنید نذارید مشکلاتتون به اتاق کشیده بشه 

خدانگهدار

چه پیامی داده 

قرار بود واسه شرکت لوگو انتخاب کنن 

اینم چندتا لوگو ک طراح طراحی کرده بود از من نظر پرسید من نظرمو‌گغتم بعد برای منشی فرستاده بود ک نظر بده 

گفتم چرا واسه اون فرستادی میتونستی اگه نظر هم میخوای فردا رفتی شرکت بپرسی 

قرار بود واسه شرکت لوگو انتخاب کنن  اینم چندتا لوگو ک طراح طراحی کرده بود از من نظر پرسید من ن ...

اشتباه کردی گلم حالا فدای سرت دیگه پیش اومده از این به بعد اینجوری عنوان نکن نظرات و دلخوریاتو

کتاب "چراغ دل شوهرت را روشن کن "رو بخون اگه تونستی 

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت