2777
2789
عنوان

دلم گرفته از زندگی با همسرم دلسرد شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4240 بازدید | 59 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کردی گلم حالا فدای سرت دیگه پیش اومده از این به بعد اینجوری عنوان نکن نظرات و دلخوریاتو کتاب ...

چی میشد میگفت اگه تو‌حساسی باشه من پیام نمیدم 

تا اینکه گوشیش رو بکوبه دیوار؟

حالا من دوسدارم این سری به بابام بگم ک سر من داد زد و پرخاشگری کرد  چون اینطوری میگم شاید فکر ...

نه عزیزم اصلا دعواهای زن و شوهری تا زمانی که میدونی خطری شمارو از داخل خونه تهدید نمیکنه به خارج از خونتون ربط نداره 

چون شما بالاخره آشتی میکنید مسئله شما حل میشه و فراموش میکنید اما اونایی که بی جهت دخالتشون دادین هرگز فراموش نمیکنن و چون یک بار دخالتشون دادین تا همیشه هم دلشون با همسر شما صاف نمیشه هم راه برای دخالتاشون باز شده(که از نظر خودشون دلسوزی و کمک) بعد اونوقته که یه مشکل حسابی و جدی برای زندگیتون پیش اومده

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت

چی میشد میگفت اگه تو‌حساسی باشه من پیام نمیدم  تا اینکه گوشیش رو بکوبه دیوار؟

کارش خیلی اشتباه بود ولی شماهم الکی حساس شدی عزیزم باید بعدا توی یه موقعیت دیگه آروم حست رو بهش میگفتی

واکنش اون هم تند بود بنظرتون خانوادمو در جریان بزارم ؟

عزیزم اصلا این کارو نکن و به همسرت بگو که میخواستم این کار رو بکنم اما با خودم فکر کردم این زندگی ماست و مشکل ماست و زمانی که تصمیم به ازدواج گرفتیم یعنی به این استقلال رسیدیم که خودمون مشکلاتمون رو حل کنیم بنابر این پشیمون شدم چون هم تو مرد عاقلی هستی و هم من زن عاقلی و جدای از اون ما علاقه و تعلقی داریم که دیگران اونو ندارن و تصمیماشون برای ما هرچند دلسوزانه باشه حق مطلب رو ادا نمیکنه 

بگو که اگر اونارو دخالت میدادم دلشون از کسی که من عاشقشم ممکن بود صاف نشه از سر دلسوزی ولی من خودم با شناختی که از شوهرم دارم راحت تر و عاقلانه تر با قضیه کنار میام پس نهایتا بیا خودمون با هم صحبت کنیم و حلش کنیم 

اینجوری به ابشونم یاد میدی که نباید خانواده اش رو در جریان ریز و درشت زندگیتون قرار بده

قبلا یه بار دعوا کردیم ده روز قهر بودیم آخرش من گفتم فردا به بابام میگم بیاد دنبالم که شب با گل اومد ...

ببین اینجور ک معلومه زیاد قهر میکنین...ایندفعه ک اشتی کردید دیگه هر زمان مشکل پیش اومد قهر نکن...فعلا هم پای دیگرانو باز نکن تو زندگی شخصیت...

منم زیاد قهر میکردم...شوهرمم محلم نمیذاشت...غریبم بودم...خیلی سخت بود...دیگه کم کم قهرامو کم کردم...یه روز...دوروز...اما دیگه چون عادت ب قهر نداره همون دوروزم سخته...میدونی نظر من اینه همش باید تو یه میدون باشی با همسرت...الان نگرانی تو واقعا بی مورد بوده..این کارتو باعث پنهان کاری شوهرتم میشه...تازه پشیمونم نیست...پس قبل دعوا به همه این چیزا فکر کن