2777
2789
سه تا طبیعی آوردم مثل خر پشیمونم اگه میتونی سزارین بیار

چند سالتونه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من  حتما  اپیدورال میگیرم  که ۵سانت به بعد میزنن تا ۵سانت قابل تحمل هست درا بنظرت؟ ...

آره سانت های اولش خیلی‌ خیلی شدید نیست. آخرهاش بده. اگه این کارها میخای بکنی دیگه نگران نباش. 

اپیدورال بگیر..بعدم درادات که شروع شد  بعد برو تو بیمارستان خیلی سخت میگذره من سر دخترم هفت صبح ...

اپیدورال حتما میگیرم 

ولی از ۵سانت به بعد میزنن

تا۵سانت دردا قابل تحملن بنظرت؟

خدایا،در اندک من تویی فراوان✨❤️
پس بیا تجربتو بگو😂😂😂 و بگو چرا من مغزم نه اجازه میده طبیعی رو قبول کنم نه سزارین رو

من پسرمو که بچه ی اولم بود تقریبا تو خواب و بیداری زاییدم 

دختر اولمو یکم سخت بود چون بچه یکم کج بود و ماما نفهمیده بود

دختر دومی رو موقع اذان مغرب رفتم آخر اذان بغلم بود

....

فقط پیاده روی ورزش لگن پله و موقعی که دردم شروع شد دوش آب داغ و ودمنوش زعفران داغ داغ

و خدایی که بشدت کافیست......

و اینم بگم بدون هیچ دردددددی رفتم بیمارستان چون از تاریخی ک برای زایمان طبیعیم زدن دوروز گزشت رفتم گفتم بابا من هیچ دردی ندارم ک علایم زایمان ندارم معاینم کرد گفت برو بستری شو بدون هیچ دردی اون سرم و فشار اینا بم میزدن کم کم دل درد میومد سراغم پنج دردام از9 شب شروع شد موقع ازان صبح  زایمان کردم ماما وضو گرفت گفت برم نماز بخونمو بیام پرستارا بش گفتن بچش داره میاد دکتر نماز نخوند اومد بالاسر من دقیقا یادمه 

کی فکرشو می‌کرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا ندیدیمشون🙄❤
شما بودی شش تا زایمان طبیعی داشت چرا پاک کردی حالا    

حوصله فوهش نداشتم

این سه روز کچل شدم تو تاپیک پربازدید

انقدر پیام جواب دادم

همشم بخاطر این بود زمان پاک کردن عکس کیکم گذشت

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

چطوری دردو کنترل کنیم؟ من با اپیدورال میخوام زایمان کنم ،،از ۵سانت به بعد میزنن

من فقط با تنفس 

البته که چون درد داشتم اصلا یادم میرفت چکار کنم

از پاره شدن کیسه آب بچه تا زایمان نهایتا ۳ ساعت طول کشید شایدم کمتر 

زایمان راحتی داشتم ۱ ساعت اول اصلا درد نداشتم دردام ۲ ساعت آخر شروع شد همینکه بیمارستان رسیدم و پذیرش شدم رفتم اتاق زایمان بعد نیم ساعت بدنیا اومد

ولی بخیه هام خیلی طول کشیدن متاسفانه دانشجوها بخیه زدن برام و فوق العاده ناشی بودن بخیه ها بیشتر از یک ساعت طول کشیدن

من  حتما  اپیدورال میگیرم  که ۵سانت به بعد میزنن تا ۵سانت قابل تحمل هست درا بنظرت؟ ...

تا۸ سانت قابل تحمله

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
اپیدورال حتما میگیرم  ولی از ۵سانت به بعد میزنن تا۵سانت دردا قابل تحملن بنظرت؟

نه ده دقیقه ی آخر نزدیک زایمان چون به محضی که تزریق بشه دیگه پرداخت یادت می‌ره و نمیتونی زایمان کنی من دوبار طبیعی زایمان کردم.. خیلیم دیر نری بیمارستان چون من سر دومی دیر رسیدم بیمارستان زایمان اورژانسی برام پیش اومد و جفتم پاره شد یه دنیا درد و سختی برام به وجود اومد داشتم میمردم

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
ینی چی چرا پشیمونی

اولا که میگن طبیعی بچه که دنیا اومد دردی نداری ولی خدا میدونه چقدر به خاطر بخیه ودرد رحم من تایه هفته زجه میزدم ودست به کمر راه میرفتم

دوم‌به خاطر زور زدن وقت زایمان مقعدم بیرون زده بود تا یک ماه

افتادگی رحم هم برا طبیعی ها خیلی شایع هست من یه عطسه کنم خیس میشم

وبدترینشم دیگه گشا.....واژن 

البته که مادر شدن بها داره ولی اگه میتونی سزارین کن شیک ومجلسی

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃
اره بابا تا پنج سانت زیاد دردت شدید نیست

ولی مامای همراه من میگه اوج درد ۴تا ۶سانته وقتی اونو باید بدون اپیدورال تحمل کنی بقیشم میتونی اپیدورال نگیر

ولی اینقدر استرس دارم که دکترم گف نگران نباش برات اپیدورال میزنم

خدایا،در اندک من تویی فراوان✨❤️
جاری من ۳ تا طبیعی اورد الان افتادگی رحم و مثانه عمل کرده و تنگی واژن ۲۰ روزه افتاده تو خونه اینم در ...

جاری من چهارتا طبیعی اورده😑😑😑😑😑

کی فکرشو می‌کرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا ندیدیمشون🙄❤