2777
2789
عنوان

اولین روز مهد کودک پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2922 بازدید | 65 پست
بسلامتی کودک من سه و نیم ساله بود که رفت به درخواست خودش، ارتباط مربی و محیط با کودک تاثیر زیادی ...

منم ‌پسرم خودش رفت ولی من دلنگرانم 

مامان دوتا گل پسر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواهشا این کارا تو مدارس و مهد ها نکنید بقیه بچه ها گناه دارند شاید یکی مادر مجرد داشته باشه یکی‌پدر ...

درست میگید،خود مربی ها هم این روش رو اجرا نمیکنند چون احساس تبعیض و رقابت نا سالم شکل میگیره

برای روز اول و اشنایی معمولا در حد بادکنک یا ابنبات و خوراکی استقبال میکنن از بچه ها،روز اول جایزه معنایی نداره

روش های تشویقی به صورت برچسب و گرفتن بادکنک و تشویق های کلامی هست

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

اینم درسته ولی جایزه رو جلو بچها نمیدن مثلا موقع تحویل به مادر مربیش میگه چون بچه خوبی بودی فلان کار ...

زمان ما تو مدارس می‌اومدن جلو بچه ها میدادند ما هم فکر میکردیم مگه ما چیمون کمتر از بقه بجه هاست مگه دانش آموز بدی بودیم و واقعا حس بدی بود

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خواهشا این کارا تو مدارس و مهد ها نکنید بقیه بچه ها گناه دارند شاید یکی مادر مجرد داشته باشه یکی‌پدر ...

اره من جایزه میدادم مربی آخر کار که میرفتم دنبالش تو راهرو که تنها بودن بهش میداد نه جلو بچه ها

مهدهای درست وحسابی معمولا جلو کل بچه ها به یوی جایزه نمیدن

نه دیگه آبان امسال پنج تموم میشه می‌ره تو ۶ ...که اینطور ممنونم

وا مگه نمیگی ۹۶ هست؟

امسال ۶ رو فوت میکنه

۶ کامل میشه میره تو ۷

میخوای تاپیک بزن بقیه بهت بگن

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روز اول مهد برای مادر سخت تره تا بچه! درسته شاید جمله کامل نگه ولی به مرور از شور و شوقش برای مهد ر ...

وای ارهههه ببین نشستم تو حیاط ولی دلم اشوبه 

مامان دوتا گل پسر

چرا چند جا بردم همش میگن ریزه. گفتند اگه پیش نبری سال بعد یماه قبل از کلاس اول رفتن براشون پیش میزار ...

بنظرم شروع کن چه مهد چه پیش از الان ببرش نظم و قوانین و خیلی چیزارو یاد بگیره

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره من جایزه میدادم مربی آخر کار که میرفتم دنبالش تو راهرو که تنها بودن بهش میداد نه جلو بچه ها مهد ...

اره خب اگه دور از چشم بچه ها بدن خیلی هم خوبه تشویق خوبیه واسه کوچولوتون

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

زمان ما تو مدارس می‌اومدن جلو بچه ها میدادند ما هم فکر میکردیم مگه ما چیمون کمتر از بقه بجه هاست مگه ...

ن عزیزم بچهای الان دومتر زبون دارن مربیو میخورن جاییزه به یکی بده به یکی نده😂😂😂

مامان دوتا گل پسر

ی جایزه بخر پنهونی بده مربی از طرف خودش ب پسرت بده

بچه های دیگ۶ چی؟

نیل هسدم🍷🦦عاشق لاک،عطر،تینت لب،[عاشق جوجه کباب،زرشک پلو با مرغ]تیپم دارکه::دارای کلاه باکت،آل‌استار،شلوار کارگو[] روانشناس نیستم بر اساس تجربم میتونم راهنماییت کنم* یک روزی اگه نیاز داشتی به دردل منو تگ کن.ما دخترا قوی ترین موجودات روی زمینیم💪🏻☘️دارای یک عدد طوطی سخنگو🦜 نمیدونم چه حکمتیه قرار نیست بهم برسیم ولی خدا مارو سر راه هم قرار میده! اختراع تایپ خودم:|Sلaم|توی تاپیکا تگم کنید خوشحال میشم😂🩴دوستای قشنگم در نی‌نی‌سایت @م_ه_ر_ب_ا_ن_و @پاستیل_شکری @عسلی_چشم_عسلی @ملوسکتونم1 @مامالی4 @عسل_هسدم @طلایی_متمایل_بنفش @yaldam__ @بانوی_فسفری @سوسیسبندری @چیپسسرکهنمکیمزمز @royaiiiiii @آوا_هسدم @سرخابی2018 @mimsinsara @mohanakhanom @pari_72_74 @دشمن_خونی_نی_نی_یار @نون_بربریییی @ستـــــینشونم @آنیتو2 @dokhtarbi_kas313 @mohanakhanom @2113mahlin @قدرتمندترینم۲ @dorsa1996 @دوستدارپاییز80 @کیوتمم  (شماها عین فرشته میمونید برای من🍷🐚):
منم ‌پسرم خودش رفت ولی من دلنگرانم  

طبیعیه و قابا درک نگرانی و دلتنگی تون حتی

بعد از پایان کلاس حتما از پسرتون بپرسید مستقیم و غیرمستقیم که محیط رو دوست داشت؟ چه احساسی پیدا کرده و تمایل داره باز هم بره؟

از اینکه یه قدم دیگه برای مستقل شدن برداشته و وارد اجتماع شده،دوست جدید پیدا کرده و قراره کلی مهارت یاد بگیره و بهش خوش بگذره صحبت کنید

با مربی در ارتباط باشید و از فعالیت ها و احساسات کودکتون توی محیط مهد باخبر بشید

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

عزیزم چطو شدا میذاریش مهد؟ شاغلی؟ منم شاغلم و باردار، دارم فکر می کنم یه خوردا بزرگتر بشه بذارمش مهد ...

شاغلم دانشجوام یکاری میخوام راه اندازی کنم و اینکه بچم خیلی تنهاست و بازی با من براش جذاب نیست دیگه

مامان دوتا گل پسر