2777
2789
عنوان

اولین روز مهد کودک پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2922 بازدید | 65 پست
طبیعیه و قابا درک نگرانی و دلتنگی تون حتی بعد از پایان کلاس حتما از پسرتون بپرسید مستقیم و غیرمستقی ...

اره باید اینکارو کنم بنظرتون شب به باباش بگم جاییزه بگیره براش یا خیلی لوسش نکنم فک کنه خیلییییییی کار بزرگیه

مامان دوتا گل پسر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای ارهههه ببین نشستم تو حیاط ولی دلم اشوبه 

حالا تا الان دنبال دو ساعت تنهایی میگشتی به هزار تا کار برسی!!! الان نمی دونی چیکار کنی.

ولی خب جوجه ها رو نمیشه برای همیشه توی لونه نگهداشت باید پرشون بدی پرواز کنن برن دنبال زندگی خودشون.

من تازه روز اول مدرسه شم وقتی خداحافظی کرد رفت داخل رفتم توی فضای سبز نزدیک نشستم یه دل سیر گریه کردم.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
نگران خوراکی نباش بچه ها همدیگه رو ببینن غذا میخورن... پسر منکه خیلی بد غذاست میاد خونه میگه مامان ...

چه خوراکیایی میزاری عزیزم براش 

مامان دوتا گل پسر

اره باید اینکارو کنم بنظرتون شب به باباش بگم جاییزه بگیره براش یا خیلی لوسش نکنم فک کنه خیلییییییی ک ...

احتمالا بهتون میگن که لیستی از لوازم برای دست ورزی و سرگرمی تهیه کنید برای پسرتون و به موسسه تحویل بدید،همون ها میتونه حکم جایزه رو داشته باشه حتی اگه تکراری باشه توی طرح متفاوت تهیه کنید

هدیه دادنتون شکلی به خودش نگیره که هر بار که توی مهد می مونه انتظار کادو داشته باشه و دریافت نکردن کادو بهش حس نا مطلوبی رو بده 

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

حالا تا الان دنبال دو ساعت تنهایی میگشتی به هزار تا کار برسی!!! الان نمی دونی چیکار کنی. ولی خب جوج ...

اااا پس حس مشترک مادراست الان دلم ی دل سیر گریه میخواد تا دیشب دعا میکردم بمونه الان میگم دنبالم ی سرشم برنگردوند و کلی کار دارم ولی نمیتونم پاشم برم 

مامان دوتا گل پسر

نیمه اول ۹۷. مطمئنی سال دیگه اول می‌ره ؟ البته میره احتمالا 

اره عزیزم بردمش ثبت نام گفت امسال پیش هست سال بعد اول 

متولدین نیمه  دوم ۹۶ و. نیمه اول ۹۷ امسال پیش ۲ هستن 

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
نیمه اول ۹۷. مطمئنی سال دیگه اول می‌ره ؟ البته میره احتمالا 

ببر ثبت نام کن من خودم بدون اینکه پیش یا مهد برم رفتم اول خیــــــــــــلی سختم شد 

الان حتی پشیمونم چرا پیش یک هم نبردم  پسرم و یکم بیشتر و زودتر به قوانین و محیط عادت کنه

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪