2777
2789
عنوان

اولین روز مهد کودک پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2922 بازدید | 65 پست

نگران خوراکی نباش بچه ها همدیگه رو ببینن غذا میخورن...

پسر منکه خیلی بد غذاست میاد خونه میگه مامان چرا برام خوراکی کم گذاشتی ، چون دوستتشو که میبینه اونم هوس میکنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
واسش شلوار راحتی توی کیفش بذار. زیاد توی دیدش نباش مثلا توی دفتر بشین..بحای قمقه فقط لیوان بذارچون م ...

لباس راحتی گذاشتم ی دست اضافه

ااا قمقمه گذاشتم راست میگی لیوان بهتر بود

مامان دوتا گل پسر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو سال و ۱۰ ماه

اخی چه کوچولوئه من فکر کردم پیش دبستانیه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
متولد چه سالی هستش پسر من شهریور ۹۷ تازه امروز میخوام ببرمش مهد یا پیش دبستانی

بچه شما سال دیکه باید بره کلاس اول امسال پیش دبستاني 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خواهشا این کارا تو مدارس و مهد ها نکنید بقیه بچه ها گناه دارند شاید یکی مادر مجرد داشته باشه یکی‌پدر ...

اینم درسته ولی جایزه رو جلو بچها نمیدن مثلا موقع تحویل به مادر مربیش میگه چون بچه خوبی بودی فلان کارو درست انجام دادی جاییزت دور از بقیه

مامان دوتا گل پسر

بسلامتی

کودک من سه و نیم ساله بود که رفت به درخواست خودش، ارتباط مربی و محیط با کودک تاثیر زیادی داره،همینطور رفتار والدین،خداروشکر تونست با محیط و بچه ها ارتباط برقرار کنه و احساس نا امنی نکنه و از همون روز اول موند

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

آبان ۹۶ سال دیگه می‌تونه بره اول؟! نگن ۶ سالش تموم نشده  اینجا دیدم چندتا مادر زخم خوردن مجدداً ...

اینجوری که من در جریانم بله سال دیگه میره اول

البته خودم بچه انقدری ندارما

بعدم ۶سال رو که امسال تموم میگنه

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر من دو ماه اول جیگرم له کرد بعد هم هر روز با زور میرفت من شاغل هستم ولی عادت کرد الان دوست دارم ...

منم شاغل و دانشجوام امروز که اکی بود پسرم بعدا رو نمیدونم 

مامان دوتا گل پسر

بله یعنی نمیدونستی؟ مهر داره میرسه

چرا چند جا بردم همش میگن ریزه. گفتند اگه پیش نبری سال بعد یماه قبل از کلاس اول رفتن براشون پیش میزارن.

خواستم امسال ببرم مهد،سال بعد همون یماه بره پیش،