2777
2789
عنوان

اولین روز مهد کودک پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2922 بازدید | 65 پست
اااا پس حس مشترک مادراست الان دلم ی دل سیر گریه میخواد تا دیشب دعا میکردم بمونه الان میگم دنبالم ی س ...

درست میشه کم کم هردوتون عادت میکنید

البته ممکنه فردا سخت جدا بشه چون می دونه چند ساعت پیش شما نیست

من هنوزم صبح ها دخترمو بوس می کنم کف دستاشم بوس می کنم میگم بوس مامانو بذار توی جیبت اگه دلت تنگ شد یواشکی دربیار بچسبون روی لپت!

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
احتمالا بهتون میگن که لیستی از لوازم برای دست ورزی و سرگرمی تهیه کنید برای پسرتون و به موسسه تحویل ب ...

ببخشید این وسایلو باید ببرم و بیارم یا میمونه اونجا

مامان دوتا گل پسر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست میشه کم کم هردوتون عادت میکنید البته ممکنه فردا سخت جدا بشه چون می دونه چند ساعت پیش شما نیست ...

ای جانممم قربون دل کوچولوشون

پسرم که خیلی خوشحال اومد امروز خداروشکر 

مامان دوتا گل پسر

خواهشا این کارا تو مدارس و مهد ها نکنید بقیه بچه ها گناه دارند شاید یکی مادر مجرد داشته باشه یکی‌پدر ...

ببخشید مگه مجبوریم حالا هدیه میلیونی بدیم؟حتی ی خوراکی موردعلاقه،ی دفتر نقاشی،ی گلسر...اینا خیلی قیمت داره؟اونی ک هرماه میلیونی خرج مهد بچه اش میکنه از پس،خرید ی هدیه پنجاه تومنی هم برنمیاد؟؟؟؟؟؟ بعدم همون مادری ک میخادبچه اش رو بذاره مهد ،سرکار بره،درآمدزایی کنه،آیا نباید خیالش از بابت اینکه بچه اش ب اون مهد علاقه منده و با مربی ارتباط گرفته ،راحت باشه؟این کار تقریبا تو همه مهدها مرسومه برای اینکه بین مربی و کودک ارتباط عاطفی شکل بگیره ب خصوص بچه حس خوبی نسبت ب مربیش پیدا کنه...بعدم لزومی نداره ک جلوی بچه ها بهش هدیه بده،موقع خداحافظی مربی با بچه میاد ،جلو مامان، هدیه رو میده ب کودک و والسلام.‌.دلیل نداره همه با خبر بشن

ببخشید این وسایلو باید ببرم و بیارم یا میمونه اونجا

چون حمل اون حجم از وسایل برای کودک سخته،معمولا وسایل توی موسسه می مونن 

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱