2777
2789
عنوان

دو راهی سخت زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 48 پست
اره وضع مالیش توپه فقط ماشین سوناتا و ورنا خودم به نامم هست حالا میگه خونه رد هم به نامت میکنم ولی ب ...

ببخشیداااا اما میگن سگ زیاد واق واق میکنه

حتما حتما حتمااااااا خرش کن خونه هم بزنه به نامت 

لختش کن حسابی بعد سرفرصت طلاق و تمام

بچه هات تو آرامش بزرگ بشن بهتر از این محیط متشنجه

خدایا ممنونم قدرت پذیرش نداشته هام رو بهم دادی

الان سه روز میگذره وحالم لحظه به لحظه بدتر میشه همش تب میکنم میگم چرا کاش یه خونواده درست حسابی داشتم یه هفته میرفتم تا آروم شم کاش یه دوست داشتم باهاش حرف میزدم نمیخوام ابروم بره تمام جاری هام حسرت زندگیم میخورن ولی از دلم خبر ندارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشونمیبره گردش عذاب وجدان میگیره ولی بادخترمیره باغ عذاب وجدان نمیگیره؟آدمش کن

بچه ننه ها همینجورین فقط فکر میکن به مادرسون بدی کنن بده،مو به مو وظایفشونو در قبال مادرشون میدونن ولی در مورد زن هیییچ ،هر بدی بکنن اشکال نداره

اره وضع مالیش توپه فقط ماشین سوناتا و ورنا خودم به نامم هست حالا میگه خونه رد هم به نامت میکنم ولی ب ...

توروخدا سکوت کن خونه رو هم بگیر بعد یه کاری کن تو پیاما بهت بگه میکشمت دیتو میدم و یجورایی تو پیاما هم خیانتاشو اعتراف کنه بعدا اگه خواستی کاری بکنی بکن.باتوجه به این که الان مرد و زن خائن بشدت زیاد شده دوتا بچه هم داری خیلی سیایت داشته باش

ازش مدرک خیانت  دارم با نامه پزشکی قانونی میتونم جدا شم ولی کجا برم با یه بچه لعنت بشه مگه میشه با یکی دوازده سال زندگی کنی یه دفعه همه چی بزاری بری البته بگم هرچی داره از دولتی سر من داره خبر مرگش

بچه ننه ها همینجورین فقط فکر میکن به مادرسون بدی کنن بده،مو به مو وظایفشونو در قبال مادرشون میدونن و ...

بیچاره زن که بایدبا این آدم زندگی کنه

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

حالا شما بگید چیکار کنم بزار اسکرین شات بزارم از پیام هاش 

صبرکن خونه روبه نامت کنه اگه نتونستی کناربیای حداقل خواستی جدابشی خوب داغش کنی بعدجداشی اینجوری ادب میشه دخترنبره باغ بی شرف

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

توروخدا سکوت کن خونه رو هم بگیر بعد یه کاری کن تو پیاما بهت بگه میکشمت دیتو میدم و یجورایی تو پیاما ...

سیاست داره خواهر یه چیز پدرسگی هست بهشفرصت دادم بزنه به نامم خونه رو گفته میزنم همین امروز فردا ببینم میزنه

صبرکن خونه روبه نامت کنه اگه نتونستی کناربیای حداقل خواستی جدابشی خوب داغش کنی بعدجداشی اینجوری ادب ...

میگه مریضم من ببر دکتر خیلی دوست دارم ولی هیچ وقت نگو طلاق میکشمت نمیذارم دست یکی دیگه بهت بخوره جالب اینه نمازش قضا نمیشه سی تا روزه رو میگیره به کمرش بزنه

چرا فکر میکنی نمیتونی خودت بچه هارو بزرگ کنی

اعتماد به نفس داشته باش

فکر نکن فردا ها بچه هات ازت تشکر میکنن که موندی تو این زندگی!!

تو قدم اول باید اول خونه بعد حضانت بچه هارو بگیری کامل بعد پرتابش کن سمت همون ج ...ن ...ده...ها

تو این زمونه اعتماد به نفس و پول داشته باشی نصف مشکلات حله

خانواده و افسردگی و تنهایی کم کم با همت خودت حل میشه 

اگه پول نداشته با‌شی دور از جون رسما بیچاره و آواره میشی اونم با دو تا بچه!

خواهش میکنم عاقل باش و با سیاست

خدایا ممنونم قدرت پذیرش نداشته هام رو بهم دادی
بچه ننه ها همینجورین فقط فکر میکن به مادرسون بدی کنن بده،مو به مو وظایفشونو در قبال مادرشون میدونن و ...

مادر عوضی اش هر اتفاقی میافته میگه دختر جونم کردم زیر خاک که حالا عروس ها به سرم بشن خدا یه علم شنگه ای هرچی بگی یه کولی بازی در میاره خودش میزنه خوب شوهر من دیگه بیش اندازه مادری هستش

چرا فکر میکنی نمیتونی خودت بچه هارو بزرگ کنی اعتماد به نفس داشته باش فکر نکن فردا ها بچه هات ازت ت ...

برای همین کمک خواستم چشم ولی چطوری تحمل کنم داغون دارم میشم 

میگه مریضم من ببر دکتر خیلی دوست دارم ولی هیچ وقت نگو طلاق میکشمت نمیذارم دست یکی دیگه بهت بخوره جال ...

وای باورم نمیشه اهل نمازوروزه هست امااینجوری‌...برین مشاور وقتی خودش هم تمایل داره .میدونی فقط چطوری ادب میشه وقتی یکی ازاین هرزه ها یه جوری تیغش بزنه یادردسربراش درست کنه تا درمان شه.هروقت مچش گرفتی زنگ بزن پلیس تا آبروش بره