2777
2789
عنوان

دو راهی سخت زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 48 پست
خوبی؟😐😐 داره از مشکلش میگه با جزئیات که ما بهتر راهنماییش کنیم اونوقت حس کارآگاه بازیتون فوران م ...

اینکه ماشینش سوناتا هست چه کمکی میکنه؟😑😑

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آمدم برم نذاشت از بس خودم زده بودم الهی بمیرم برآب تو شکمی ام  دل‌درد شدید وفقط بالا می آوردم خلاصه برای اولین بار رفت زیر بار گفت چون با مادرم دعوا کردی اعصابم خورد بود پناه آوردم البته بازم صد تا حرف ونظرات داد تو این سه روز دیروز رفتم پزشکی قانونی 

مادرشونمیبره گردش عذاب وجدان میگیره ولی بادخترمیره باغ عذاب وجدان نمیگیره؟آدمش کن

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

میخواد بگه آهن پرستا میرن سمتش

چه نکته ظریفی😂😂😂

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

دکتر پزشک قانونی وقتی حالم دید شروع کرد به نوشتن حتی معاینه ام نکرد تند تند نوشت یه برگه هم ضمیمه کرد که تمام هزینه ها م پس بده وخلاصه رایگان شد از بس دلش سوخت 

بچه ها میدونستین وقتی طرف اعصابش خورده استیکرای خنده و چتای شما آزارش میده؟؟؟

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯
اینکه ماشینش سوناتا هست چه کمکی میکنه؟😑😑

تو بدونی طرف اوضاع مالیش خوبه یا بد تو راهکار دادنت بی اثر نیست؟؟؟؟؟

مثلا یکی میبینی بی پول خائنه میگن بزار برو ، بنداز دور این زندگی رو

ولی یکی ببینی اوضاع مالیش خوب باشه و خائن ، ممکنه بگی اگه مستقل نیستی بهتره چند وقتی بمونی خوب پول جمع کنی یا خودتو بکش بالا بعد بزن برو و ....

منظورم اینه جزئیات دونستن ممکنه کمک کنه بهتر بتونیم راهنمایی کنیم

خدایا ممنونم قدرت پذیرش نداشته هام رو بهم دادی
تو بدونی طرف اوضاع مالیش خوبه یا بد تو راهکار دادنت بی اثر نیست؟؟؟؟؟ مثلا یکی میبینی بی پول خائنه م ...

اره وضع مالیش توپه فقط ماشین سوناتا و ورنا خودم به نامم هست حالا میگه خونه رد هم به نامت میکنم ولی بخوای طلاق بگیری با ماشین میزنم بهت دیه ات میدم