2777
2789
عنوان

دو راهی سخت زندگیم

741 بازدید | 48 پست

سلام بچه ها خسته نباشید لطفا خیلی منطقی بهم کمک کنید ...

۱۲ سال از زندگیم میگذره یه پسر ۸ ساله دارم شرایط مالی شوهرم خیلی خوبه.. خلاصه الانم اگه خدا بخواد باردارم حالا اصل مطلب مادر شوهرم خیلی خیلی بد حرف هستش والبته فوق العاده دروغگو روز اربعین که رفتیم یه گردش یه روزه سر سفره بحث مون شد چون پسر داره اونم شش تا ولی بخاطر رفتار های بدش دوتا از پسراش حتی کاری به کارش ندارن دخترش رو سه سال پیش تو تصادف از دست داد خلاصه شوهر من خیلی وابسته هستش بیش از اندازه یه جورایی همش هر جا بخوای بری یا باید ببریش یا اگه با شوهرم مجبورش کنم تنها بریم اوقات تلخی در میاره وعذاب وجدان میگیره.. این تا اینجا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خبب

خلاصه چندین بار از شوهرم خیانت دیدم شاید به جرات قسم بخورم بالای ۲۰ بار تا اینکه قرآن گذاشتم البته آخرین بار که یک ماه پیش بود قسم خورد دیگه خیانت نمیکنه البته اینم بگم همش میگفت تو دیوانه وخیالاتی هستی یه دفعه تصمیم گرفتم جوری مچش بگیرم دیگه کتمان نکنه

تا سه روز پیش البته شغلش بنگاه ماشین داره خبر مرگش ..

زنگ زدم جواب نداد چون خودم ماشین دارم سریع رفتم دم بنگاه دیدم نیست زنگ زدم جواب نداد اس دادم جواب نداد یه باغ دوستش داره پسرم گفت مامان شاید رفته تو باغ سعی این مردیکه  عوضی دوست شوهرم جاده اش خاکی وپر سگ بود خلاصه دل زدم به دریا با سرعت ۸۰ تا توخالی رسیدم ماشینش اونجا پارک بود ماشینش سوناتا هستش 

از زیر در نگاه کردم دیدم شوهرم با یه دختره داره میاد طرف در خلاصه آمدم پشت در که فهمید ودختره رو فراری داد شب آمدیم خونه دعوا راه افتاد کنترلش از دست دادوکتکم زد 

تا سه روز پیش البته شغلش بنگاه ماشین داره خبر مرگش .. زنگ زدم جواب نداد چون خودم ماشین دارم سریع رف ...

خب خب اینکه شغل و‌مدل ماشین هم‌میگی یه کم قضیه مشکوک میشه😑

بقیش

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

تا قسمت اول که نوشتی، مادرشوهرت شبیه مادر شوهر منه. پسر زیاد داره که یکیشون کلا قطع رابطه هست. یکیش زنشو طلاق داده و شوهر من هر جا بریم تفریح اینو میاره با اون زبون تلخش. 

فقط شوهر من فرقش با شوهر تو اینه که اهل خیانت و اینا نیست ..  

خب خب اینکه شغل و‌مدل ماشین هم‌میگی یه کم قضیه مشکوک میشه😑 بقیش

خوبی؟😐😐

داره از مشکلش میگه با جزئیات که ما بهتر راهنماییش کنیم

اونوقت حس کارآگاه بازیتون فوران میکنه؟؟؟؟؟

خدایا ممنونم قدرت پذیرش نداشته هام رو بهم دادی