2777
2789
عنوان

اشتباهی به جای شیاف استامینفون شیاف دیکلوفناک به بچم زدم کمک😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3101 بازدید | 66 پست

ایشاالله الان دیگه رفع شده عزیزم

اینهمه ساعت گذشته این دم صبحم حواست باشه

البته دختر من تو همه واکسنا و مریضی دم صبح افت دما می‌گرفت

ب شوهرم گفتم نذار دمای بدنش پایین میاد اما کار خودشو کرد

روز خیلی بدی بود

چند سالشه بچتون عزیزم؟ بچه من هشت ماهه است 

الان که دوتاشون بزرگن ۸ سال و ۴ سال ولی از ۶ماهگی دکتر ثابت دارن براشون همین شیاف همیشه نوشته 

خدایا شکرت واسه همه نعمت هایی که بهمون بخشیدی ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد به دلت راه نده ،تو هر شری یه خیری هست ، اگه زبونم لال تشنج میکرد عوارضش بیشتر از شیافی بود ک زدین ...

اره واقعاً این هم حرفیه

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
الان که دوتاشون بزرگن ۸ سال و ۴ سال ولی از ۶ماهگی دکتر ثابت دارن براشون همین شیاف همیشه نوشته 

خداروشکر خدا خیرت بده 😍

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
فقط شیر خودم رو میخوره حتی آب هم نمی خوره 😔

چای شیرین کم رنگ یا چای نبات امتحان کن معمولا بچه ها دوست دارن ولی تند تند شیر خودتو بده بهش اونقدر انتی بیوتیک تو شیرت هست از صدتا دارو بهتره

ایشاالله الان دیگه رفع شده عزیزم اینهمه ساعت گذشته این دم صبحم حواست باشه البته دختر من تو همه واک ...

الهی بگردم درکتون میکنم الان خیلی شرایط بدی رو ما داریم میگذرونیم تا آزمایش بگیرن و جواب بدن 

چیزی نیست عزیزم نگران نباش

همین ک دکتری خیالت جمع من همش دمای بدنشو چک میکردم

همش ۳۴ بود

بعد ۴ ساعت

شما ک ۱۰ شب گذاشتی هیچی نشده خطرپذیری رفع شده

انقد خودتو حرص و جوش نده

اینا همه تجربه میشه برامون

ک دیگه اسم دارو با دقت بخونیم

الهی بگردم درکتون میکنم الان خیلی شرایط بدی رو ما داریم میگذرونیم تا آزمایش بگیرن و جواب بدن 

فدات بشم

ایشاالله برین خونه فردا با خیال راحت استراحت کنین

میفهمم الان حالتونو

چیزی نیست عزیزم نگران نباش همین ک دکتری خیالت جمع من همش دمای بدنشو چک میکردم همش ۳۴ بود بعد ۴ سا ...

دقیقاً من دیگه غلط بکنم بدون خوندن روی جلد استفاده کنم پشت دستم رو داغ کردم دیگه فقط این به خیر بگذره ان شا الله

فدات بشم ایشاالله برین خونه فردا با خیال راحت استراحت کنین میفهمم الان حالتونو

الهی آمین 😔🙏

الان دمای بدنش چند؟؟

نمی‌دونم دماسنج رو نیاوردم اما دکتر گرفت نگفت بده

خداروشکر خدا خیرت بده 😍

نگران نباش بچه ها تا بزرگ بشن خیلی مریض میشن تب میکنن بلاخره گاهی از این اشتباهات پیش میاد ولی برات تجربه بشه بیشتر مواظب باشی دختر من قرص های فولیک اسید منو یک بسته بود در اورده بود من فکر کردم خورده با عجله بردم بیمارستان

معدش شست و شو دادن ولی برگشتم دیدم قرص ها رو ریخته تو خونه  😑 اونقدر خون دل خوردم 

ولی خودمو غحش دادم من نباید قرص دم وست میگذاشتم همشو میخورد یا کلا قرص دیگه ای میبود خطر زیادی داشت واقعا خدا بهمون رحم کرد