2777
2789

طرف فامیل دور سببی هست یعنی یه اشنایتی داریم از قبل…

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

خب

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخود 

والا

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

بعد خیلی ساله میدونم با همسرش اختلاف داشت و حتی تو دوران بارداری زنش با زن همسایه بهش خیانت کرده بود

منو تو جشن نامزدی فامیل دیده بود شمارم رو گرفته بود زنگ زد خیلی رسمی خواستگاری کرد. گفتم تو هنوز جدا نشدی بزار مهر طلاقت خشک بشه عکس احضاریه دادگاه فرستاد.

منم دیدم چه خبره اینا خودشون مقصرند تو طلاق وگرنه به سرعت میک میک پیش نمی رفتن

صد در صد خودش مقصره اینقدر شنیدم خیانت کرده 

ولی خوب نمیدونه من میدونم

شما مجردی و اون یه بچه داره؟

من مجردم اون دوتا بچه داره

چقدر بیشعوره

اگر بیشعور نبود نمیزاشت دوتا بچه کوچیک برن تو خونه پدربزرگ زندگی کنن

صد در صد خودش مقصره اینقدر شنیدم خیانت کرده  ولی خوب نمیدونه من میدونم

همین که قبل طلاق اومده خواستگاری نشون میده آدم درستی نیست

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒

خیلی رک و تند بهش گفتم مر...که تو زنت باردار بود بهش خیانت کردی با چه رویی داری از من خواستگاری میکنی؟ گفت ادمها تغییر میکنن گفتم خوب برای چی برای زنت تغییر نکردی. 

خلاصه بعد کلی مجادله که از من انکار و از ایشون اصرار ایشون طی یک عملیات انتحاری گفت توروخدا قبول کن که من از درد تنهایی برنگردم به زنم

اقا دیگه حرمت خانواده و فامیل رو گذاشتم کنار هرچی از دهنم در میومد بهش گفتم.

گفتم تا یکسال بعد جداییت سمت هیچ کسی نرو اولی رو بدبخت کردی دومی رو بدبخت نکنی