2777
2789
عنوان

بیاین ماجرای امروزو تعریف کنم، کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 46 پست
خواهرش انقدررررحرف زد و انقدر گفت داداشم فلانه و خودش خجالتیه و توروخدا تو واسطه شو منم لال شدمممم

از من می‌شنوی دخالت نکن آخر هر چی بشه تورو مقصر می‌دونن اصلاااا و ابدااااا خودتو وسط ننداز

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو من هماهنگ میکنم شما بیاین بگین، درست نیست اگر میخواین خواستگاری کنین خودتون بگین، تو فامیل ما ای ...

وااای اصلا روم نمیشه بهش بگم اخه کلی خواهش کرد تو بگو بعد که زنگ زدم کلی ذوق کرد و گفت ایشالله فردا خوش خبر باشی داداششم زنگ که زدم خیلی خوشحال شد گفت دستت درد نکنه خواهری، عجب گیری کردممممم

هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت تو این کارا خودتونو دخالت ندید

من و دوستم یه بار میخاستبم برا پسرعموش واسطه بشیم دختره دماغشو چنان بالا گرف با اینکه سال ها گذشته همش خودمونو تف ک لعنت میکنیم😃😂😂ک این چع کاری بود ما کردیم و خودمونو ضایه کردیم😂اه اون روز باید سرویس مدرسمون چپ میکرد😂😂

چطور روشون شده ب تو که مجردی گفتن برا دختر خالت میخوان بیان..حدقل ب مامانت میگفتن اولش فک کردم برا ...

اخه خواهرش با من رفیقه از اون صمیمی هاشم نیستیم زیادم نمیبینمش نمیدونم چرا به منه بدبخت گفت

خیلی فکرم درگیرهههه 

به نظرتون اگه فردا برم در خونشون بهش بگم بهتره که خودتون پیش قدم بشین خیلی بدش میاد؟ اخه کلی حرف زد و خواهش کرد بعد من برم بگم خودتون بگین خیلی زشت میشه؟

بلاخره چی شد

همون کارو انجام دادم رفتم در خونشون گفتم خودت بگی بهتره و نذاشتم امروز که خالم اومد خونمون  اونموقع بیاد بگه چون بعدش خالم میفهمید من واسطه شدم گفتم توی یه فرصتی بیا به مامانم بگو تا شماره بهت بده زنگ بزن بهم گفت من فقط میخاستم یه چیزی به خالت بگی یه امادگی داشته باشه بعد ما بیایم رسمیش کنیم گفتم همون از اولش خودتون بگین بهتره والا خودمو راحت کردم ولی باهام سرسنگین شد و بدش اومد