2777
2789
عنوان

بیاین ماجرای امروزو تعریف کنم، کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونجا انقدرررر خواهرش حرف زد و گفت زنگ بزن خالت منم توی رودروایسی زنگ زدم خالم گفتم خاله فردا میاین خونمون دلم تنگ شده خالمم گفت باشه حالا اینا فردا منتظرن من برم بگم پسره اومده خواستگاری دخترتون بعد اگه بگم خون به پا میشه خالم بدش میاد اگر نگم دلم به حال اون پسره میسوزههههه چیکار کنممممم

همونجا انقدرررر خواهرش حرف زد و گفت زنگ بزن خالت منم توی رودروایسی زنگ زدم خالم گفتم خاله فردا میاین ...

تو دخالت نکن بگو برین با خودشون حرف بزنین ب من چ

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

سلام ابجیا😍😍😍

بیاین ببینین چی پیدا کردم🥳🥳🥳خونه دارو بچه دار زود بیا تا تموم نشده

دی.جی کالا جشنواره ماه مهر گذاشته😍😍هرشماره فقط یکبار🥰

http://bnmod.ir/invite?id=579642

چند تا سوال راحت جواب بدین و لوازم تحریر رایگان و ایفون برنده شین کلی جوایز دیگم داره🏃‍♀🏃‍♀عجله کنین تا تموم نشده🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀😋منم دعا کنین

سلامم  سلامم ای کسانی ک نمیتونید برید بیرون سرکار

ای کسانی ک میخاید درامد داشته باشید

بشتابید براتون کار اوردم😂

کار اینترنتی دیدن تبلیغاات

درامدش درحد۱۵۰ تومن میشه در ماه البته بستگی ب خودتون داره اگ وقت بزارید و زیرمجموعه بگیرید ۵۰۰ ب بالا هم میره😊

وقت زیادی  هم ازتون نمیگیره روزی ۲۰ دقیقه وقت بزارید اوکیه..نت زیادی هم مصرف نمیکنه چون تبلیغاتش کلیپ نیست بلکه چند صفحه مثه همین نی نی سایته خودمونه🙂

اگ مایل بودید درخواست بدید تا لینک بفرستم براتون اینجا نی نی یار جان پاک میکنه😘

سلامم  سلامم ای کسانی ک نمیتونید برید بیرون سرکار ای کسانی ک میخاید درامد داشته باشید بشتابید ...

تو هنوز تو فاز این کارای هرمی هستی؟مردم دیگه پا نمیدن به اینجور کارا...وسط  تاپیکا بی اجازه میای ک چی

زندگیتون پر از عشق
اخه گفت شما فامیلین تو بگی بهتره😑😑😑😑

بگو من هماهنگ میکنم شما بیاین بگین، درست نیست اگر میخواین خواستگاری کنین خودتون بگین، تو فامیل ما اینطوری بهتره( وقتی میدونی اگر شما بگین خالتون اعصابش خورد میشه) 

با هم مهربون تر باشیم ♡ عاشق شعر، کتاب و داستان🥰