2777
2789
عنوان

بچهه ها رفتم پرستاری پردیس رو زدم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1480 بازدید | 37 پست
اخههه همه میگن مامایی بازار کار نداره خودمم دوست نداشتم خیلییی به پرستاری،علاقه دارم برا همین اینجور ...

اگه خودت دوس نداری ک اصلا ب حرف هیچکس اهمیت نده بعدشم ی لیسانسه پرستاری عزیزم تا دکتری ک نیست .. نگران هزینه هاش نباش زود تموم میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخههه همه میگن مامایی بازار کار نداره خودمم دوست نداشتم خیلییی به پرستاری،علاقه دارم برا همین اینجور ...

وقتی مامایی دولتی میاری، حتما پرستاری هم دولتی میاری 

بعد اینکه مامایی و پرستاری رو نمیشه انقدر راحت مقایسه کرد 

از نظر اشباع پذیری هم شرایط مامایی و پرستاری و این شبیه به همدیگه س 

اگر با مشورت مشاورت پردیس پرستاری رو قبل از سایر رشته های دولتی زدی که واقعا نوگل دانشمندی بوده مشاور ت

خب پرستاری دولتی نمیاوردی!؟ والا دوستای من که ماما هستن دوست داشتن پرستار بشن میگن پرستاری تر تمیز ...

اره واقعاا خودم اصلااا به مامایق علاقه ندارم سه ساله آرزومع برم پرستاری میترسیدم برم مامایی بعد پشیمون بشم از اینکه پرستاری نرفتم بعد ۴ سال حسرت بخورم الانم هزینش خداروشکر وضع بابام بد نیست ولی بقیه خیلیی میترسونن نمونش همین فامیل

بستگی داره چه رشته هایی باشه و چه شهری  پرستاری پردیس شهر خودت می ارزه به مامایی جای دیگه  ...

اتفاقا من پردیس شهرا دیگه زدم درحالی که مامایی شهر خودم میاوردم🥲😂🤦‍♀️

وقتی مامایی دولتی میاری، حتما پرستاری هم دولتی میاری  بعد اینکه مامایی و پرستاری رو نمیشه انقد ...

نه آخه مامایی شهر خودم تا ۱۵ هزارن برداشته درصورتی که پرستاری اینطور نیست

اره واقعاا خودم اصلااا به مامایق علاقه ندارم سه ساله آرزومع برم پرستاری میترسیدم برم مامایی بعد پشیم ...

از صمیم قلب براتون آرزوی موفقیت میکنم

کاش منم همسن شما بودم رشته بهتری انتخاب میکردم

نه با یه ارشد رشته مزخرف

الان بیکار و علاف باشم تو این سن

پرستاری اگه خرج میکنی کارش هست

یعنی پردیس هزینه خوابگاه و خوراک و غذا رو نمیگیره؟

راستش دقیق اطلاع ندارم اما اونا رو میگیره یعنی فک کنم هر جا که بشه جداسازی کرد هزینه میگیرن ولی خب دانشگاه دولتی سرویسش برا همس یا اردو همینجور میبرن مسافرت نمیان تو اتوبوس از تو یک نفر پول بگیرن که 

خوابگاه برا شهریه پرداز دو برابره اما غذا رو اطلاع ندارم شهریه پردیس از ازاد یکم بیشتره اما تو دانشگاه ازاد اب بخوری میان میگن پول بده دولتی نه 

اگه بخاطر علاقه نداشتن این کارو کردی که والا خوب کاری کردی چکار حرف مردم داری؟؟؟ 

۳۰ سال بری سر کاری که دوس نداری برا شهریه ای که میگی میتونم بدم ؟!

اره بخدا از.شانس ما گفتن امسال کارنامه سبز نیست

چه عجیب😐💔💔

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

زمانی که کنکور دادم یادمه یکی از دوستام اشتباه انتخاب رشته کرده بود و میخواست یه رشته رو حذف کنه از لیست انتخاب رشته ای که کرده بود رفت سنجش مرکزی براش حذف کردن 

اگه میتونی هزینه رو بدی که خیلیم خوب اگه نمیتونی و واقعا گیر کردی به نظرم پیگیر این راه میتونی باشی