2777
2789
عنوان

خانما بیاید مهمونی داریم🥺🥴

324 بازدید | 31 پست

ی مهمونی تقریبا رسمی...

نزدیک ده نفریم...

دختر عموم و پسرعموم هستن کمکم‌ میکنن (مهمونی ب اوناام ربط داره)

توی خونه خودمون میخوایم بگیریم 

نظررررررررر میخوام راجب غذا و پذیرایی

غذا رو از بیرون‌ میگیریم، حالا چی‌ بگیریم؟ 

چند نوع غذا باشه خوبه؟!

دسر اینا چی درست کنیم؟

من همیشه خودم نظر میدم الان خودم ‌موندم

همه‌ چیو بگید

برای پذیرایی چ چیزایی بگیریم؟

من آخه هیچی بلد نیستم خوبه تنها نیستم‌ وگرنه مهمونی‌مخد کودک میدادم😑🤦🏻‍♀️

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

چون رسمیه تیرامیسو برا دسر خوبه توروخدا ژله درست نکن بی کلاسه

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

غذا 

چلوکباب.. جوجه.. چنجه و برگ..... میکس... چلو مرغ... چلوگوشت.... قورمه سبزی و قیمه.. باقالی پلو با گردن یا ماهیچه.... و..... 

دسر 

ژله... ژله بستنی... بستنی.... کیک بستنی. تیرامیسو.... ابمیوه.... بستنی خونگی.... پیراشکی... دونات... کیک خیس و... 

تنقلات 

میوه... شربت.... چیپس و پفک و چوب شور و... پفیلا.... تخمه... پاستیل و اسمارتیز و انرژی زا و... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کباب دیگه 

برنج و کباب رو جدا بگیرید 

کباب رو تو دیس بزلرید  اونوقت باید بیشتر بگیرید چون ی عده زیاد میخورن کم میاد 

ولی میخوای ظرف کثیف نشه تو همون ظرف یکبار مصرف خوبه 

سالاد درست کن میخوای تو ظرف یکبار مصرف تکی درست کن 

نوشابه و ژله و .. تدارک ببین

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .
چون رسمیه تیرامیسو برا دسر خوبه توروخدا ژله درست نکن بی کلاسه

خب دیگ چی؟

تیرامیسو آخه دسر خیلی با کلاسی نیست...

یا حداقل دسرای دیگ ‌کنارش باشه

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

غذا جوجه و کوبیده از بیرون بگیرید 

دسرم میتونی دسر عربی درست کنی که خیلی راحته 

ژله با میوه و شیرینی موزاییکی و کیک درست کنید در کنارش هم میوه و اجیل و شکلات و چای و نسکافه و شربت 

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
خب دیگ چی؟ تیرامیسو آخه دسر خیلی با کلاسی نیست... یا حداقل دسرای دیگ ‌کنارش باشه

نگفتم با کلاسه گفتم خوبه

زرشک پلو با مرغ انواع خورشت ها و فینگر فود ها

سالاد مکزیکی و اولیه 

فعلا سیرم هیچی به ذهنم نمی‌رسه(:🤣😪

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

غذا  چلوکباب.. جوجه.. چنجه و برگ..... میکس... چلو مرغ... چلوگوشت.... قورمه سبزی و قیمه.. باقال ...

ایننن همه غذا بگیرم چخبره

دو مدل سه مدل‌‌....

چیا خوبن باهم خوب میکس میشن کنار هم؟

کباب دیگه  برنج و کباب رو جدا بگیرید  کباب رو تو دیس بزلرید  اونوقت باید بیشتر بگیر ...

ن اینجوری اصلا شیک نیست

یکیو بگیرم غذا خونگی درست کنه؟

ی روزه دیگ 

ایننن همه غذا بگیرم چخبره دو مدل سه مدل‌‌.... چیا خوبن باهم خوب میکس میشن کنار هم؟

عزیزم من مثال زدم هرکدومو دوست داری بخر یا درست کن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
غذا جوجه و کوبیده از بیرون بگیرید  دسرم میتونی دسر عربی درست کنی که خیلی راحته  ژله با م ...

دسر عربی اصلا نمیدونم چی هست اما راحتیش مهم نیست فقط میخوام شیک باشه

غذا حالا از بیرون ن اما خونگی چی خوبه؟

گوشت و مرغ اینا 

برای دسر بنظرم چیز کیک خوبه یا بالی ترت  برای غذا چلو گوشت باقالی پلو با گوشت و انواع کباب ها ...

سوپ شیر خوبه؟!