2777
2789

سلام عزیزم خوبین؟ شما شقاقتون خوب شد؟ دیگه عود نکرد؟ منم شقاق دارم خیلی ساله و همیشه عود ک میکرد خودش زود خوب میشد، از ۲/۵ سال پیش مزمن شد و اذیت کرد و یک سال هم بود ک دیگه عودای شدید میکرد، از اردیبشهت دیگه کلا منو انداخت خوب نشد، دو ماه پیش عملم کردم بازم خوب نشدم. چ قبل از عمل چ الان انواع افسام پمادارم امتحان کردم. خواهش میکنم اگه با روشی بهبود پیدا کردید بمنم بگید خیلی تو رنج و عذابم، از نظر روحیم داغون شدم افسردگی گرفتم و ب خودکشی فکر میکنم…

سلام عزیزم خوبین؟ شما شقاقتون خوب شد؟ دیگه عود نکرد؟ منم شقاق دارم خیلی ساله و همیشه عود ک میکرد خود ...

سلام

خودم خیلی بهتر شدم ولی خوب نشدم

درد و خونریزی ندارم با این روش جدیدم فقط وقتی یبوستم

دو سه ساعت بعد دفع کمی سوزش دارم

یکی از اشناهامون بعد عوض کردن ۲۸ تا دکتر و جراحی و خوب نشدن با این روش جدید خوب شده بود 

فردا برات میزارمشون

پماد و یه قرص

من چون بچه شیر میدم نتونستم قرص رو بخورم 

دعا کن منم خوب بشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشنا ما بعد ۲۸ تا دکتر رفتن و نتیجه نگرفتن و جراحی توی تهران و درمان نشدم 

بالاخره یه دکتر با این داروها درمانش کرد

لطفا برای هر کسی که میشناسید بفرستید شاید درمانی بود

لطفا برای منم وعا کنید

سلام خودم خیلی بهتر شدم ولی خوب نشدم درد و خونریزی ندارم با این روش جدیدم فقط وقتی یبوستم دو سه س ...

سلام دوست عزیر میشه اسم دکتر و پماد و قرصی که برای رفع یبوسته بگید برای یه بنده خدایی میخوام 

ممنون میشم

هر باااتار میرید دستشوی یه نخود وازلین و یه نخود پماد صاطی میکنید میزنید

۲۰ بار هم دستشویی رفتیذ این کار رو میکنید 

قرص هم قبل خواب دقیقا با ۳ لیوان اب میخورید

برا منم دعا کنید