2777
2789
عنوان

سکوت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 39 پست
هر چیزی به وقتش خوبه به وقتش مزه میده من میخوام الان که جوانم الان که شور و ذوقشو دارم مادر بشم ۴۰ یا ۵۰ سالگی وقت بچه دار شدن نیست وقت لذت بردن از بزرگ شدن بچه هاست

من میدونم که مادر میشم اصلا مطمینم که میشم خیلی زود .خیلی زود  اینجا مینویسم که مادر شدم، مینویسم دیدین اطمینان من الکی نبود به معجزه خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس من چی بگم که همسرم اصلا بچه دار نمیشه خانما یه چیزی رو در نظر بگیرید آدم تا جوونه حوصله بچه رو داره و بهش میچسبه بچه دار شدن
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
اون چله رو شنیدم ولی من به ابن جور چیزا اعتقاد ندارم ولی مامانم پرسیده بود گفتن که گناه داره

من میدونم که مادر میشم اصلا مطمینم که میشم خیلی زود .خیلی زود  اینجا مینویسم که مادر شدم، مینویسم دیدین اطمینان من الکی نبود به معجزه خدا

محرم میرفتم مسجد فقط قصدم عزاداری بود یه خانمه گفته بود داره میاد مسجد خدا بهش بچه بده قربون خدا برم نمیده بهش دلشو میسوزونه من مهمون خونه خدا بودم من عزادار حسین بودم من حقم نبود بهم اینو بگن آخه میگن خدا غیوره

عزیزم، مامان بابای منو دکترشون ناامید کرد از بچه دار شدن و گفت بیخیال بچه بشید اب پاکی ریخت دستشون بعد از دو سال که بیخیال کامل شدن من ناگهانی و معجزه وار بدنیا اومدم . میخوام بهت بگم بیخیال باش و رها کن ذهنتو باور کن معجزه تو همین بی خیالی ها پیش میاد
زندگی کوتاه تر از چیزی هست که بخواهیم همه چیز را جدی بگیریم...
والا من ۳۴ سالم تموم شده اما اصلا احساس مادرشدن ندارم هیچ علاقه ای هم ندارم خودتو سرگرم کن بهش فکر هم نکن سنت هم که کمه
بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست...