2777
2789
عنوان

سکوت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضع مالی شوهرم افتضاح

من میدونم که مادر میشم اصلا مطمینم که میشم خیلی زود .خیلی زود  اینجا مینویسم که مادر شدم، مینویسم دیدین اطمینان من الکی نبود به معجزه خدا

من از خدا خیلی انتظار داشتم اون از اول زندگیم شاهد زندگی من بود حقم نبود اینقدر زجر بکشم دیگه نباید در این مورد زجر میکشیدم

من میدونم که مادر میشم اصلا مطمینم که میشم خیلی زود .خیلی زود  اینجا مینویسم که مادر شدم، مینویسم دیدین اطمینان من الکی نبود به معجزه خدا

عزیز دلم کی گفته مادر شدن حتما حتما باید اتفاق بیفته و حتما حتما این اتفاق خوبیه؟؟ کلی دارم میگم. واقعا به این نتیجه رسیدم که خدا یه نفر رو با بچه دار شدن امتحان میکنه یکی رو با بچه دار نشدن! خیلی از خواسته های ما تو این دنیا تحقق پیدا نمیکنه.اینم.یکیشه.سهم هر کس از داشته ها و نداشته ها تو دنیا مثل هم نیست.
حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
خدایا من بهت اطمینان داشتم بهت مطمئن بودم دیگه تو این یکی مورد سختی نمیکشم انتظار نمیکشم من چیکار کنم با این اطمینانی که خراب شد یعنی خرابش کردی خدایا من دارم ازت کنده میشم

بگو ساناز ناراحت نمیشم امثال من پوستمون کلفته

عزیزم اولا همسایه مابعد۱۴سال بچه دارشداونم دوقلو..پس صبرکن..سن شمابالانیس..اون حرفم رو بیخیال...چله بری کردی..من خیلی اعتقاددارم بهش.چندنفربااین روش نی نی دارشدن
برای اینکه مامانم مشکلش حل بشه صلوات میفرستی..اللهم صل علی محمد و ال محمد
نگار جان سنی نداری که این جوری ناامید حرف میزنی. خاله من با چهل و دو سال سن و شوهرش چهل و هفتسال سن با آی وی اف بچه دار شدن. ماشالله الانم ثحیح و سالمه بچه شون. البته بعد پونزده سال دوا درمون. نا امید نباش. الان این قدر همه چی پیشرفت کرده که ناامیدی اصن معنی نداره
نشود فاش کسی آن چه میان من و توست...