2777
2789
عنوان

سکوت کردم

469 بازدید | 39 پست
خیلی وقته سکوت کردم سکوت یعنی چیزی که بین رابطه منو خدا اتفاق افتاده حتی دیگه دعا هم نمیکنم سکوت مطلق ولی تو دلم هزار تا سوال دارم که دوست داشتم جراتشو داشتم وبا صدای بلند ازش می پرسیدم شنیدم اگه یه کلمه از خدا بپرسی خدایا چرا؟چرا من یعنی کفر گفتی نباید پرسید ولی می خوام جرات به خرج بدم وبپرسم چرا ؟ اگه چراشو بدونم شاید یه کم صبرو تحملم بره بالا خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا چرا من مادر نیستم ؟ خدایا چرا این حس زیبای مادری رو در وجود من و امثال من شعله ور تر خلق کردی ؟ خدایا مگه حق مادر شدن مثل حق نفس کشیدن حق زندگی کردن نیست ؟ پس چرا ما ازاین حق محرومیم ؟ خدایا جوابمونو بده فقط چراشو بگو شاید دلمون اروم بگیره اگه بگی به این دلیل و این دلیل و.............

من میدونم که مادر میشم اصلا مطمینم که میشم خیلی زود .خیلی زود  اینجا مینویسم که مادر شدم، مینویسم دیدین اطمینان من الکی نبود به معجزه خدا

با خودم فکر می کردم و می گفتم یعنی میشه از حق مادر شدن گذشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دنیارو هم بدی به زن و بگی از حق مادرشدنت بگذر نمی گذره! من مطمئنم حتی اونایی هم که می گن بعد این همه سال دیگه بچه دار شدن رو فراموش کردیم و می گن و میخندن هم تو دلشون خدا خدا می کنن تا مادر شن خب معلومه مادر شدن یه حقه حق مسلمه مادر یه واژه ی مقدسه،واژه ای که همه زن ها دوست دارن، داشتن این واژه ی مقدس قسمت اونام بشه! مادر....................مادر......................مادر!

من میدونم که مادر میشم اصلا مطمینم که میشم خیلی زود .خیلی زود  اینجا مینویسم که مادر شدم، مینویسم دیدین اطمینان من الکی نبود به معجزه خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاشکی خدا یه جایی بود میتونستم برم ببینمش خیلی باهاش حرف دارم

خدایا میخوام ببینمت کلی حرف دارم باهات رو در رو