2777
2789
رفلاکس داره اصلا بادام بهش نده من دادم دکتر اینقدر دعوام کرد گفت بادام برای بچه رفلاکسی سمه چرا دادی

ای بابا یعنی کلا نباید بهش بدم😔چقد بده رفلاکس. پسر من هنوز داره اس امپرازول میخوره و همچنان بالا میاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا هیچ مشکلی تازه مشکل رفلاکسش هم خوب شد زیر نظر دکتر بود دیگه دکترشفوق تخصص گوارش کودکان بود گ ...

خدا رو شکر همیشه سلامت باشن بچه تون   ..وزنش توی چهار ماهگی چقدر بود ؟ الان وزنش کم نیست یا روی بعضی غذاها حساسیت نداره؟ 

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای بابا یعنی کلا نباید بهش بدم😔چقد بده رفلاکس. پسر من هنوز داره اس امپرازول میخوره و همچنان بالا می ...

طبیعیه پسر من تا یکسالگی اس امپرازول خورد تا کامل خوب شد دقیقا تولد یکسالگی من شبش دیگه بهش ندادم خوب شد رفلاکسش

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خدا رو شکر همیشه سلامت باشن بچه تون   ..وزنش توی چهار ماهگی چقدر بود ؟ الان وزنش کم نیست یا روی ...

راستش اصلا یادم نیست اتفاقا امشب تولد 3 سالگی اش بود نبردمش دکتر ببینم وزنش چجوره خوبه یا نه 

چرا بعضی غذا هارد خیلی دوست داره ولی اغلب غذا هارو نمیخوره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
کوچولوی شما تا کی رفلاکس داشت؟ کی قراره‌راحت شم😭

دقیقا تا یکسالگی

راستش اصلا یادم نیست اتفاقا امشب تولد 3 سالگی اش بود نبردمش دکتر ببینم وزنش چجوره خوبه یا نه  ...

عزیزم خداحفظش کنه پسر من رو نمودار وسطه دقیقا. برا شما کدوم نمودار بود؟ یادتونه؟

چقد زیاد من دیگه خسته شدم واقعا 😔

درکت میکنم کاملا یادمه چقدر سختی کشیدم تا اون دوران گذشت ولی میگذره انشاالله غصه نخور

راستش اصلا یادم نیست اتفاقا امشب تولد 3 سالگی اش بود نبردمش دکتر ببینم وزنش چجوره خوبه یا نه  ...

چرا نمیخوره؟ یعنی دوس نداره؟ راستی یه سوال من شنیدم بچه های که زود براشون غذا رو شروع میکنن بدغذا میشن درسته این؟🥺

عزیزم خداحفظش کنه پسر من رو نمودار وسطه دقیقا. برا شما کدوم نمودار بود؟ یادتونه؟

والا دکترش هر بار میبردمش میگفت خوبه روی نمودار فقط یه بار خیلی پایین بود که با گریه بردمش دکتر گفت خانم خودم از اول قد و وزنش رو گرفتم عالیه اصلا به نمودار بهداشت توجه نکن راست میگفت چون سری بعد بردمش بهداشت گفت نرماله احتمالا اون همکارمون اشتباه گرفته بوده قد و وزن رو😐

درکت میکنم کاملا یادمه چقدر سختی کشیدم تا اون دوران گذشت ولی میگذره انشاالله غصه نخور

امید به خدا. ببخشید خسته تون کردم. پسرتون شب تا صبح چند ساعت می‌خوابید برا شیربیدار میشد؟ من پسرم یکسره ۷-۸ ساعت میخوابه شبو