2777
2789
یعنی فرنی ندادی اصلا؟ تا کی رفلاکس داشت کی خوب شد کاملا

عزیزم پسر من از ۲ ماهگی شیر نخورد نه شیر خودم نه شیشه گرفت افتضاح بود بعد از ۲ ماه دوندگی یه دکتر خدا خیرش بده متوجه شد پسرم رفلاکس داره دارو داد و پسرم بعد از سه روز مصرف دارو شیشه گرفت و کم کم بهتر شد  نه عزیزم من فرنی ندادم چون گفت بادام برای رفلاکس خوب نیست متاسفانه پسرم الان که ۹ سالشه هنوزم مشکل رفلاکس معده داره دکتر گفت ارثیه و تا آخر عمرش این درد باهاشه .

چرا نمیخوره؟ یعنی دوس نداره؟ راستی یه سوال من شنیدم بچه های که زود براشون غذا رو شروع میکنن بدغذا می ...

والا بچه من هر سنی یه جور بود تو غذا خوردن تا یکسالگی هر چی میدادم میخورد بعد یکسال فقط سوپ و آش و غذای آبکی رو نمیخورد الانم کلا سر غذا من بساط دارم باهاش چون غذا باید تازه باشه و برنجی هارو خیلی خوب میخوره و نونی هارم فقط کوکو و کتلت دوست داره بیشتر اذیت شدنه من سر اینه که نمیتونه حرف بزنه بگه چی میخوام چی نمیخوام 😭

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پسر من از ۲ ماهگی شیر نخورد نه شیر خودم نه شیشه گرفت افتضاح بود بعد از ۲ ماه دوندگی یه دکتر خد ...

آخی عزیزم 🥺. نه منظورم بدون بادومه یعنی فقط آب و آرد برنج. 

امید به خدا. ببخشید خسته تون کردم. پسرتون شب تا صبح چند ساعت می‌خوابید برا شیربیدار میشد؟ من پسرم یک ...

پسر من تا یک سالگی یک ساعت یکبار بیدار میشد تازه یکسالگی هم هر 3 ساعت بیدار میشد تا وقتی از شیر گرفتمش راحت شدم دیگه شبا میخوابید نه عزیزم این چه حرفیه خواهش میکنم خسته نشدم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
7 تا قاشق شب قبل خواب گفت بهش بده که راحت بخوابه چند ساعت و 7 تا هم صبح بعد از بیدار شدن میدادم بهش

دیگه ۷ تا قاشق بخوره شب بهش  شیر ندیم تا صبح؟ 

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا بچه من هر سنی یه جور بود تو غذا خوردن تا یکسالگی هر چی میدادم میخورد بعد یکسال فقط سوپ و آش و غ ...

عزیزم 😍بزرگ شده بوده دیگه غذای نی نی ها رو دوس نداشته. آره واقعا حرف بزنن چقد راحت میشن مادرها. دیگه داره بزرگ میشه کم کم حرفم میزنه 😊

دیگه ۷ تا قاشق بخوره شب بهش  شیر ندیم تا صبح؟

من شیر میدادم دکتر گفت هر وقت بیدار شد شیر خواست بهش شیر بده تا یکسالگی منم میدادم هر یک ساعت یکبار هم شیر میخواست 

وزن چهار ماهگی ش۷ کیلو بود. شما چی؟ 

من بچه م وزن چهارماهگی ۶/۶۰۰ هست الان ۵ ماه و ۱۰ روزشه  اگه غذای کمکی بهش بدم شبا چنددفعه بیدار میشه واسه شیر؟ یا میخوابه تا صبح؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من هر وقت بیدار شده شیر میدم و متاسفانه زیر شیش ساعت به هیچ وجه بیدار نمیشه ☹️

من الان ۵ ماه و ۱۰روزشه بیدار نشه هر دو ساعت  تو خواب بهش میدم    

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بچه م وزن چهارماهگی ۶/۶۰۰ هست الان ۵ ماه و ۱۰ روزشه  اگه غذای کمکی بهش بدم شبا چنددفعه بیدار ...

عزیزم فک نکنم به غذای کمکی ربطی داشته باشه انگار بچه ها کلا با هم فرق دارن من تا هفته پیش که فقط شیر میخورد هم وسط شب بیدار نمیشد اصلا یعنی یه ماه بیشتره که داره اینطور میخوابه

عزیزم 😍بزرگ شده بوده دیگه غذای نی نی ها رو دوس نداشته. آره واقعا حرف بزنن چقد راحت میشن مادرها. دیگ ...

اخ دقیقا دعا کن برام انشالله زود تر حرف بزنه من راحت بشم خسته شدم از این چالش ها که هربار باید نگران یه چیزیش باشم یه بار کولیک یه بار رفلاکس یه بار دندان در اوردن یه بار حرف زدن یه بار از شیر گرفتن و غول اخر که هنوز جرئت نکردم حتی بهش نزدیک بشم از پوشک گرفتن🤦🏼‍♀️