2777
2789
من الان ۵ ماه و ۱۰روزشه بیدار نشه هر دو ساعت  تو خواب بهش میدم    

دکتر به من گفت تا شیش ساعت بیدارش نکن بذار بخوابع. من خودمم اوباش خیلی نگران بودم از این مقدار خواب اما دیگه بیخیال شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ دقیقا دعا کن برام انشالله زود تر حرف بزنه من راحت بشم خسته شدم از این چالش ها که هربار باید نگران ...

انشالله. عزیزم شما هفت خانو رد کردی دیگه قوی شدی مونده خان آخر 😊 من اولشم هنوز فقط کولیک رو رد کردم😄

انشالله. عزیزم شما هفت خانو رد کردی دیگه قوی شدی مونده خان آخر 😊 من اولشم هنوز فقط کولیک رو رد کردم ...

انشالله شما هم رد میکنی به سلامتی و دل خوش 🌹

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
دکتر به من گفت تا شیش ساعت بیدارش نکن بذار بخوابع. من خودمم اوباش خیلی نگران بودم از این مقدار خواب ...

از چند ماهگی دیگه بیدارش نکردی؟ 

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزم انشالله ♥️ ممنون که وقت گذاشتی خدا حفظ کنه برات گل پسرت رو

ققربونت ممنون انشاالله خدا بچه شمارو هم حفظ کنه و سلامت باشه همیشه و شاد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
از چند ماهگی دیگه بیدارش نکردی؟ 

من فقط ماه اول و دوم بیدارش میکردم عزیزم از ماه سوم خودش سه ساعت یبار بیدار میشد بعد آروم آروم دیر تر شد تا الان که چهارماهو یه هفته س و ۶_۸ ساعت میخوابه 

من فقط ماه اول و دوم بیدارش میکردم عزیزم از ماه سوم خودش سه ساعت یبار بیدار میشد بعد آروم آروم دیر ت ...

بچه منم ۵ ماه و ۱۰ روزشه   وقتی زیادی میخوابه  نگرانش میشم و توی خواب شیر بهش میدم اونم خواب آلودگی هستش میخوره و میخوابه   

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه منم ۵ ماه و ۱۰ روزشه   وقتی زیادی میخوابه  نگرانش میشم و توی خواب شیر بهش میدم اونم خو ...

اخه دو ساعت هم زوده برا بیدار کردنش لااقل چهار ساعت و بنظرم بذار بخوابع. من دکترم گفت اشکال نداره. بنظر خودمم گرسنه بشه بیدار میشه. من که دیگه راحت کردم خودمو🤭

تو خواب بیقرار نیست؟ وقتی می‌خوابه سفت میخوابه؟یعنی هی سرشو نمیچرخونه یا زور نمیزنه؟

ن زور نمیزنه من خودم نگران میشم و بهش شیر میدم  از شب تا صبح میخوابه  و دوساعت بیدار میشم و همینطور ک خوابه بهش میدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه دو ساعت هم زوده برا بیدار کردنش لااقل چهار ساعت و بنظرم بذار بخوابع. من دکترم گفت اشکال نداره. ب ...

اره باید مثل تو بهش ندم تا خودش بیدار بشه 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن زور نمیزنه من خودم نگران میشم و بهش شیر میدم  از شب تا صبح میخوابه  و دوساعت بیدار میشم ...

خب خداروشکر. من پسرم یه مدت اصلا خواب راحت نداشت بعد فهمیدم بخاطر رفلاکسشه. یه چیزی هم یاد گرفتم که شبا به پهلوی چپ مبخوابونمش و پشتش یه چیزی میذارم. اینطوری راحت تر میخوابه