2777
2789
عنوان

نذری میدونین که بی برو برگرد قبول بشه ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 87 پست

بنظرم قشنگترین نذری اینه واقعااا یه چندنفرو کمکش کنی 

مثلا یه روزوقت بزاری دستفروشا رو فقط غذا بدی حالا هرچیشد...دیروز یه مرد پیر رودیدیم بغل خیابون راننده تاکسی یکم لاتی بود تیکه انداخت حالشو عوض کنه بخنده گفت نپر وسط خیابون عقب وایستا یه موقع نمیبینمتاا مرده چشماش پرشدن گفت خسته شدم....البته میدونم خیلیاشون دروغیه اما ادم بالاخره میتونه تشخیص بده...دلم واقعا سوخت بخاطر وضع جامعه...

من همیشه آرزو میکنم کلی سنگدون بگیرم برم به سگای ولگرد بدم...اما باورت میشه خودمم نقدینگیم نمیرسه گوشت خالص استفاده کنم؟؟؟همون سنگدون ومرغ...

نمک  من اصلا قبول نداشتم نذر  انجامم ندادم تا اون روز  تمام ازمایش بچه م خراب و .. ...

سلام گلم خداروشکر. در مورد سفره حضرت رقیه توضیح میدی لطفا؟ 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورتون شریفه خاتون هست؟بله ایشونم خیلی حاجت میدن

انقدر حافظه م بد هست متاسفانه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

غزل جان بزای ازدواج زود و موفق چی کار کنیم؟ ۳۲ سالمه زیادم خواستگار دارم ولی جور نشده تا الان نمیخوا ...

بالاتر هم گفتم من خودم واسه ازدواج با شخص خاصی چله سوره حشر گرفتم،و روز پنجم یا چهارم بود که نامزدیم بود،سوره حشر کلا معجزس،اینو بخون و درکنارش هفت مرتبه دعای نادعلی♥️

[QUOTE=] نذری برای امام حسن(ع) اتفاقا شب جمعه هم شهادتشونه میتونی حلوا درست کنی یا هر چیزی و به نیت ...

بی بی شریفه😭 مطمعن باش حاجت میگیری ازشون. کسی دست خالی برنمیگرده. چهل روز زیارت عاشورا و سوره یس رو بخون. من تپ محالترین و بدترین اتفاقات زندگیم این چله رو برداشتم و دقیقا چهلمین روز، همه مشکلات یهویی ناپدید شد. 

یه نفر یه مدت اذیتم میکرد در حدی حالم خراب بود که کارم به دکتر و دارو رسید و این چله نجاتم داد 

نذری برای امام حسن(ع)

اتفاقا شب جمعه هم شهادتشونه

میتونی حلوا یا هر چیزی که دوست داری درست کنی و به نیت امام حسن پخش کنی💚ایشون کریم اهلبیت هستن

حاجت روا بشی ان شاء الله

❤ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستید❤
بالاتر هم گفتم من خودم واسه ازدواج با شخص خاصی چله سوره حشر گرفتم،و روز پنجم یا چهارم بود که نامزدیم ...

سوره حشر رو زیاد شنیدم. همش میترسم نکنه چیزیو به زور از خدا بخوام اینجوری نمیخوام از طرفی تنهایی داره خفه ام میکنه 

صد مرتبه دعای مقاتل هم هرردفعه خوندم بی برو برگرد جواب داده،یکم زمان میبره اما فوق العادس

این عالیهههههه

معنی دعا واقعا قشنگه

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید