2777
2789
عنوان

نذری میدونین که بی برو برگرد قبول بشه ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 87 پست
ازدواج سریع و موفق

نماز امام زمان سه شنبه ها بخون 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما سفره ی حضرت رقیه رو بیشتر انجام میدیم...

نون پنیر وسبزی وخرما اصلیشه...حالا اش ودلمه هم درحد امکان 

سفره عجله هم زیاد میگیریم اشناها وعده کمی رو دعوت میکنیم وهمون سبزی ونون پنیر اصلیشه حالا باشه دلمه و خرما و... 

حضرت ابوالفضل هم یکم سنگینه میگیریم درحد امکان 

ولی واسه حاجت های بزرگ و دیر به دیر... مثلا یکی از اقواممون حاجتش قبول شده بود معمولا نون سبزی و دلمه واش یاسوپ و غذا و حتی چند نوع شیرینی مثل مربا...بالنگ و شیربرنج یاشعله زرد و....خلاصه زیاده وانواع مختلفه واسه اون 

اما بیشتر همون دوتای اولی رو میگیریم معمولا 

اما بنظر من مهم نیست از ته دل باشه خدا خودش کمک میکنه...

[QUOTE=] نذری برای امام حسن(ع) اتفاقا شب جمعه هم شهادتشونه میتونی حلوا درست کنی یا هر چیزی و به نیت امام حس ... [/QUOTE]

امام حسن ع یه دختری داشتن اسمش یادم رفته 

کتاب زندگینامه ش رو خوندم حافظه م خوب نی 

ایشونم میگن خیلی حاجت میده 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

مرسی عزیزم واسه سالم موندن زندگی و لطمه نخوردن ب ابرو

ایشالا خدا خودش ضامن آبروت بشه. دقیق یادم نیست من خیلی سال پیش خوندم ولی یادمه موضوع حساسی بود. شما با نیت خالص و از ته دل بخون از خدا بخواه محاله جواب نگیری

یه نذر دیگه هم هست

۶۰ تا سوره یس نذر کن شروع کن به خوندن تو ۱۰ روز باید تموم کنی روزی ۶ تا هدیه کن به حمزه سید الشهداء 

از ایشون بخواه حاجتت رو از خدا بگیره برات

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
عزیزم نمک رو کجا پخش کردی؟

همین همسایه هام دادم 

مثلا میتونی به غریبه ها بدی 

بری امام زاده ای جایی 

ذکر یا رزاق و زیاد بگو،واسه کارهم سوره ذاریات و مزمل

غزل جان بزای ازدواج زود و موفق چی کار کنیم؟ ۳۲ سالمه زیادم خواستگار دارم ولی جور نشده تا الان نمیخوام چیزیو به زور از خدا بخوام از طرفی دوست دارم تشکیل زندگی بدم ولی با یه آدم سالم و شریف و نجیب