2777
2789
عنوان

از بابام م ت ن ف ر م

208 بازدید | 15 پست

ازش متنفرم چون پدری نکرده برام. همسری هم نکرده در حق مادرم. فقط عاصی مون کرده یه شخصیت نمایشی که جلوی بقیه مردم نقش آدم خیلی خوب و محترم و فهمیده و خانواده دوست و بازی میکنه ولی تو خونه سگههه سگ فقط پاچه میگیره به هرکی بگیم باورش نمیشه از بس خودشو خوب جلوه میده جلو فامیل البته همسایه های خیلی نزدیک خوب شناختنش😏

👣🦋🌼⏳️بر چهره پر ز نور مهدی صلوات 🤍بر جان و دل صبور مهدی صلوات🤍 تا امر فرج شود مهیا بفرست 🤍بهر فرج و ظهور مهدی صلوات 🤍_[🕋💚]

💔🖤

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

چقدر منی   

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابای منم اینجوریه

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

دقیقا پدر منم جلوی بقیه خیلی محترمه ولی اگر به کسی بگم چه حرفایی به من زده یا چه رفتار هایی باهام داشته هیچ کس باور نمیکنه

مادرم هم همینطور

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"

این مصیبتُ چجوری تحمل کنیم اخه

خیلی میفهممت خدا بهتون صبر بده

پدرم منم شرش کم بشه دقیقا مثل پدر شماست

کیف میکنه ازش میترسیم

چرا با خانواده خودشون اینجوری ظالمن

برای ازدواجم یه صلوات میفرستی؟🫂*آدم هایی هستند که ساده ترین کلمات ِ تو را نمی فهمند!⛓‍💥👩🏻‍🦯آدم هایی هست که زحمت  گوش هاشان افتاده به دوشِ زبانشان! برایِ قلبشان نور طلب کن.و با آنهاهرگز بحث نکن!🤎{ #معصومه_صابر }
بابای منم اینجوریه

به به پس معلومه مرض مشترک مردای ایرانیه😑😞

👣🦋🌼⏳️بر چهره پر ز نور مهدی صلوات 🤍بر جان و دل صبور مهدی صلوات🤍 تا امر فرج شود مهیا بفرست 🤍بهر فرج و ظهور مهدی صلوات 🤍_[🕋💚]

سگ که هیچی بابای من روانی بود یه آدم فاسد و خیانتکار بعد اخلاقش کلا اینجوری مثلا پاش می‌خورد گوشه مبل میومد ما رو کتک می‌زند اصلا دیوونه بود خدا رو شکر که طلاق گرفتن من راحت شدم شکرررر

منم همینطور . اصلا نمیتونم تحملش کنم تا جایی که ممکنه باهاش رو در رو نمیشم 

من لجم میگیره وقتی نقش بازی میکنه دلم میخواد سرشو بکوبم تو دیوار

سگ که هیچی بابای من روانی بود یه آدم فاسد و خیانتکار بعد اخلاقش کلا اینجوری مثلا پاش می‌خورد گوشه مب ...

خداروشکر طلاق گرفتن

مادر من بخاطر من و برادر کوچیکم مونده، خیلی ازش میترسه چون ادم وحشتناکیه. فقط مرگ راه حلشه

برای ازدواجم یه صلوات میفرستی؟🫂*آدم هایی هستند که ساده ترین کلمات ِ تو را نمی فهمند!⛓‍💥👩🏻‍🦯آدم هایی هست که زحمت  گوش هاشان افتاده به دوشِ زبانشان! برایِ قلبشان نور طلب کن.و با آنهاهرگز بحث نکن!🤎{ #معصومه_صابر }
به به پس معلومه مرض مشترک مردای ایرانیه😑😞

واقعا تحمل رفتاراش دیگه سخت شده برام امیدم ب دانشگاهه خلاص شم از دستش 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
خداروشکر طلاق گرفتن مادر من بخاطر من و برادر کوچیکم مونده، خیلی ازش میترسه چون ادم وحشتناکیه. فقط م ...

میفهمم چی میگی منم مامانم تحمل می‌کرد ولی چونکه اون اواخر که من نامزد داشتم یه آبروریزی کرد دختر ۲۰ ساله آورد خونه و لو رفتو تو در و همسایه پیچید ابرو ما رو که برد هیچی عقد منم بهم خورد بعد از اون مامانم جدا شد

هعی حتی آوردن اسم پدر برای اینا جرمه

میفهمم چی میگی منم مامانم تحمل می‌کرد ولی چونکه اون اواخر که من نامزد داشتم یه آبروریزی کرد دختر ۲۰ ...

الهی بمیرم😔😔

بخدا خجالت میکشم میگم بهش پدر، بگم شوهر مادرم؟ برای اونم شوهری نکرده😔😔😔