2777
2789
یه تحقیق کامل ازداف روتقدیم شما کردم اینها رو ول کنی جامعه رو تعفن برمیداره صفت وکلمه ای نیس یه زن ب ...

عاو بله یکی ک اینطور نباشه رفتارش هم کاملا متشخصانع باشه اما زیاد اینو بشنوه 😑😑 تکلیفش چیه باید این تصور غلط رو بردارن پسرا عادت کردن هر کی میبینن میگن عه داف باید از دهنشون انداخت

اکثرا تن فروشن ازینکه مردها بهشون توجه کنن لذت میبرن 

خیلیاشون میل ب  تن فروشی ندارن و رایگان ب نمایش میزارن

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاو بله یکی ک اینطور نباشه رفتارش هم کاملا متشخصانع باشه اما زیاد اینو بشنوه 😑😑 تکلیفش چیه باید ای ...

یقینا ظاهرش اینو ب مردا القا میکنه و این جراتو بهشون میده ک داف خطابش کنن.وگرنه ی خانوم با پوشش مناسب چرا باید داف خطاب بشه؟

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
عاو بله یکی ک اینطور نباشه رفتارش هم کاملا متشخصانع باشه اما زیاد اینو بشنوه 😑😑 تکلیفش چیه باید ای ...

یکی زیباست اما سرش بکارخودشه اون فرق داره اونوخدا خلق کرده  به اون میگن  زن زیبای تمام عیار اما زنیکه برای جلب توجه مردها هزارجورعشوه و دام وتله بزاره  زندگیها رو ویران کنه هرچی بهش صفت بد  بزاری کمه 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
خیلیاشون میل ب  تن فروشی ندارن و رایگان ب نمایش میزارن

شیطان درغالب انسان ظهور کرده 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
🌚🌚پوشش مث بیشتر دخترا الان ن چیز عجیب غریبی 

پوشش دخترای الان خیلی انسانی و منطقیه؟چ نیازه ک ی دختر از لابلای مانتوش نافشو بیاره بیرون ک تو خیابون ادما ببین؟این ماییم ک تعین میکنیم کی مارو چی خطاب کنه.مردا هم ک چاک دهنسون همش باز چشمشونم هییییزززز

ن دیگگگ چ خبره 😂😂😐معمول و معقول و مقبول 

اینطوریاس اوضاع بچه های ما.متاسفانه

ادم میتونه شیک مرتب وتمیز باشه درعین حال نرمال لباس بپوشه چه اشکالی داره حتما که نباید بدن وجاهای خصوصیشو حراج کنه 

ی چیز شیک و ساده 

نه دیگه ساده باشه کسی حق نداره داف خطاب کنه مگه اینکه طرف بیمار باشه