2777
2789

داف از نظر من یعنی اینقد خودش سطح پایین درنظر گرفته و اعتماد بع نفس نداشته ک همه جا از اول کوبیده دوباره ساخته 

این واس کسایی ک خیلی عمل دارن از اول ساختن میگم 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکی ک از نظر ظاهری  س ک س ی ه و ظاهرشو ب

نمایش میزاره میگن دافه.

البته خیلیا س ک س ی هستن ولی چون ضایع بازی در نمیارن و نمایش نمیدن کسی جرات نمیکنه بهشون بگه تو فلان طوری.برا همین ب دسته اول میگن داف!

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم

یعنی لوندو تودل برو وهرزه صفت که اکثر مردهای مجرد یا متاهلا نه همه مردها باچشمای هیزو کثیفشون به زن خودشون خیانت میکنن وهرچی برای اون زن خودشون که جمع وصرفه جویی کرده برای اون معشوقه سلیطه خانم خرج میکنن جالبه به ظاهر نچرال وکم ارایش و بدون عمل خانم  وبساز میخوان اما درخفا عمل کرده بیچاک  ودهن و ولخرج و اندام عملی وپرازژل میخوان نمونشم زیاد دیدم 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
من بدم میاد یکی بهم بگه داف میزنم دندون تو دهنش نمونه😑

کار خوبی میکنی چون در شان ی خانوم نیس کسی داف خطابش کنه

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
چ دلللل پر 😂😐🌚

یه تحقیق کامل ازداف روتقدیم شما کردم اینها رو ول کنی جامعه رو تعفن برمیداره صفت وکلمه ای نیس یه زن باشخصیت روش بزارن 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
یه تحقیق کامل ازداف روتقدیم شما کردم اینها رو ول کنی جامعه رو تعفن برمیداره صفت وکلمه ای نیس یه زن ب ...

متاسفانه داره زیاد میشه اینجور دافا.

لجن پراکنیشون داره از حد میگذره خدا ب داد  بچه ها برسه میخوان تو این بستر رشد کنن

کار خوبی میکنی چون در شان ی خانوم نیس کسی داف خطابش کنه

اکثرا تن فروشن ازینکه مردها بهشون توجه کنن لذت میبرن