2777
2789
عنوان

لکه بینی هفته یازدهم توروخدا بیاین

5527 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها من یازده هفته و یکی دو روزمه.ظهر ببخشید دستشویی ک رفتم با دستمال ک خشک کردم ترشح قهوه ای کمرنگ دیدم ولی ازظهر خیلی کم شده یکم دل درد و کمر درد دارم.دیروز فعالیت سنگین داشتم خیلی میترسم چی کنم نکنه زبونم لال سقط بشه😭😭😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی نیست من اینقد لکه بینی گرفتم تو این حاملگیم برو دکتر بهت شیافو امپول اینا میده استراحتم کن پاهاتم یخورده بالاتر از بدنت قرار بده چیزای گرمم نخور

از سخنان آنها ناراحت نشو که تمام عزت و احترام به دست خداست🌱 سوره یونس۶۵
چرا گفت برو بیمارستان فاطمیه اونجا هم جلاد خونس بری انقدر میان معاینه میکنن که خدای نکرده نخواد بیفت ...

ببین منم باردارم 

دو سری دو  روز پشت سر هم کار سنگین انجام دادم همینطور مثل شما لک دیدم کلی کمردرد هم داشتم ولی دو سه روز خوابیدم خوب شدم 

ولی من دقیقا هر سری قبل دیدن لک چند روز قبلش سونو بودم خیالم راحت بود بچه سالمه 

به خودت استرس نده استراحت کن اگه تونستی یه سونو انجام بده خیالت راحت بشه

ببین منم باردارم  دو سری دو  روز پشت سر هم کار سنگین انجام دادم همینطور مثل شما لک دیدم ک ...

خدا خیرت بده عزیزم یکم خیالم راحت شد سونو میرم حتما میخواستم ۱۲ هفته و خورده برم ان تی ولی اشکال نداره زودتر میرم

خدا خیرت بده عزیزم یکم خیالم راحت شد سونو میرم حتما میخواستم ۱۲ هفته و خورده برم ان تی ولی اشکال ندا ...

ولی دیگه من توبه کردم کار سنگین نکنم😂🤦‍♀️شما هم توبه کن😅انشالله نی نی سالمه 🥰

ولی دیگه من توبه کردم کار سنگین نکنم😂🤦‍♀️شما هم توبه کن😅انشالله نی نی سالمه 🥰

اره واقعا ی پسر سه ساله دارم همش تو بغلمه دیروزم رفتیم بلوار کلا سر بالایی راه رفتم بعضی تیکه هارو پسرمو بغل گرفتم خیلی خسته شدم ینی دیگ غلط کنم همچین کاری کنم