2777
2789
عنوان

لکه بینی هفته یازدهم توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 5527 بازدید | 29 پست

ببخشید شما که لک بینی قهوه ای داشتید مثل ترشح بود؟مشکلی نبود من الان یازدهمفتمه  هماتومم دارم ولی خیلی وفت بود دیگه لک بینی نداشتم از دیشب باز ترشحات قهوه ای  دارم نگران شدم

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید شما که لک بینی قهوه ای داشتید مثل ترشح بود؟مشکلی نبود من الان یازدهمفتمه  هماتومم دارم و ...

اره انگار که با ترشحاتم قاطی شده بود. استراحت کردم شیافم استفاده کردم تا قطع شد دوباره دو هفته بعد یکروز داشتم اونم شیاف استفاده کردم 

اره انگار که با ترشحاتم قاطی شده بود. استراحت کردم شیافم استفاده کردم تا قطع شد دوباره دو هفته بعد ی ...

منم ببخشیدحالت کش دار و قهو ه ای مثل خون مونده هست.شما سونو هم رفتید؟!بنظرت چیکار کنم یکشنبه دیگه سونو غربالگریمه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
منم ببخشیدحالت کش دار و قهو ه ای مثل خون مونده هست.شما سونو هم رفتید؟!بنظرت چیکار کنم یکشنبه دیگه سو ...

بنظرم نرو سونو استراحت کن از داروخانه هم شیاف بخر شبی یدونه بزار

بنظرم نرو سونو استراحت کن از داروخانه هم شیاف بخر شبی یدونه بزار

اللن شیاف و دوفاستون و امپول انکسو استفاده میکنم

اللن شیاف و دوفاستون و امپول انکسو استفاده میکنم

خب استرس نداشته باش منم خیلی ترسیدم ولی خداروشکر چیزی نشد تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته من سپردم بخدا توام سهی کن بیشتر دراز کش باشی به پهلوی چپت

خب استرس نداشته باش منم خیلی ترسیدم ولی خداروشکر چیزی نشد تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته من سپردم ...

ممنون عزیزم ،من چون سرکلاژ شکمی هستم یکم ترسشو دارم

منم مثل تو بودم ،سه روز استراحت مطلق بکن به جز دستشویی اصلا بلند نشو چون ممکنه خدایی نکرده جفت کنده بشه احتمالا جفتت پایینه ،از این به بعد اصلا فعالیت سنگین نکن ، 

سلام دوستم خوبی منم مثل تو لکه بینی گرفتم ..خیلی هم کمه در حدی. رو دستمال کاغذی میبینم شما رفتی دک ...

سلام مرسی عزیزم.چیزی نگفتن فقط فعالیت سنگین نکردم و شیاف استفاده کردم ولی تا هفته های ۱۵ ۱۶ هم داشتم لکه بینی و اتفاقی نیوفتاد خداروشکر

سلام مرسی عزیزم.چیزی نگفتن فقط فعالیت سنگین نکردم و شیاف استفاده کردم ولی تا هفته های ۱۵ ۱۶ هم داشتم ...

ممنونم

منم شیاف مصرف میکنم خدارو شکر قطع شده

خدایا شکرت❤️مواظب تو دلیم باش صحیح و سالم بغلش کنم خداجونم