سلام بچه ها من یازده هفته و یکی دو روزمه.ظهر ببخشید دستشویی ک رفتم با دستمال ک خشک کردم ترشح قهوه ای کمرنگ دیدم ولی ازظهر خیلی کم شده یکم دل درد و کمر درد دارم.دیروز فعالیت سنگین داشتم خیلی میترسم چی کنم نکنه زبونم لال سقط بشه😭😭😢
ببخشید شما که لک بینی قهوه ای داشتید مثل ترشح بود؟مشکلی نبود من الان یازدهمفتمه هماتومم دارم ولی خیلی وفت بود دیگه لک بینی نداشتم از دیشب باز ترشحات قهوه ای دارم نگران شدم
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
اره انگار که با ترشحاتم قاطی شده بود. استراحت کردم شیافم استفاده کردم تا قطع شد دوباره دو هفته بعد ی ...
منم ببخشیدحالت کش دار و قهو ه ای مثل خون مونده هست.شما سونو هم رفتید؟!بنظرت چیکار کنم یکشنبه دیگه سونو غربالگریمه
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
بنظرم نرو سونو استراحت کن از داروخانه هم شیاف بخر شبی یدونه بزار
اللن شیاف و دوفاستون و امپول انکسو استفاده میکنم
خب استرس نداشته باش منم خیلی ترسیدم ولی خداروشکر چیزی نشد تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته من سپردم ...
ممنون عزیزم ،من چون سرکلاژ شکمی هستم یکم ترسشو دارم
منم مثل تو بودم ،سه روز استراحت مطلق بکن به جز دستشویی اصلا بلند نشو چون ممکنه خدایی نکرده جفت کنده بشه احتمالا جفتت پایینه ،از این به بعد اصلا فعالیت سنگین نکن ،