2777
2789
عنوان

خواب شیر دادن به بچه

187 بازدید | 17 پست

سلام راستش چند شب پیش یه خوابی دیدم نزدیک سحر و اینا بود ذهنمو خیلی درگیر اصلا اعتقادی به خرافات ندارم ولی ذهنم بدجور درگیرشه دلمم نمیخواد بزنم نو اینترنت چون چرت و پرت زیاد داره

خواب دیدم که به یه بچه ای که نمیدونم از خودم بود یا کس دیگه ای دارم شیر میدم.خودم فکر میکنم چون زیاد به بارداری فکر میکنم این خوابو دیدم و لی چیکار کنم ذهنم درگیرشه گفتم بنویسم اینجا ببینم نظره شما چیه.متاهلم و بچه ندارم و تو اقدامشم

اگه کسی چیزی میدونه راجبه این خوابا و تعبیرش برام بنویسه

🤍بذار خوده خدا برات بچینه...خدا خیّر مطلقه...منم مادر میشم❤

منم در اقدامم

دقیقا همین خوابو دیدم ، 

ولی بچه ی خودم بود به سینم بود داشتم شیرش میدادم.

چون زیاد فکر و خیال میکنیم این خواب ها رو می بینیم

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیدم توی اقدامم ولی تعبیری نداشت.

از بس که نی نی سایتو که باز میکنم اون بچه ای که زل زده تو چشم مادرش و داره شیر میخوره رو نگاه میکنم

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
منم دیدم توی اقدامم ولی تعبیری نداشت. از بس که نی نی سایتو که باز میکنم اون بچه ای که زل زده تو چشم ...

انشالله به زودی قسمتت بشه عزیزم.ممنون که جواب دادی

عزیزم ان شاالله باردار میشی منم همچین خواب دیدم و اطرافیانم همچین خوابی در موردم دیدن و بعدش باردار ...

ممنون ازدعای خیرت عزیزم.خداحفظش کنه

منم در اقدامم دقیقا همین خوابو دیدم ،  ولی بچه ی خودم بود به سینم بود داشتم شیرش میدادم. ...

انشالله که همین ماه خبر خوش بدی عزیزم ممنون جواب دادی