2777
2789

توی تاپیکای قبلم گفتم اوضاعم رو

پدرم وحشی و ظالمه. دائم درحال ناسزا گفتن و توپیدنه 

همش منتظریم کتک بزنه، شبا نمیتونیم بخوابیم

برادرم وابسته به مادرمه، خیلی میترسه 

نه غذا میخوریم نه میخوابیم فقط دعا میکنیم نیاد دیگه خونه، بمیره

مادرم برای اینکه جلو چشمش نباشه قایم شده توی انبار. نشسته سرشو گرفته میترسه. ترس اونو می‌بینیم هزار برابر بیشتر میترسیم طلاقم نمیگیره

واقعا نمیدونم چیکار کنم...هیچوقت دلم نمیخواست خودمو اینجا تخلیه کنم حال بقیه رو بد کنم ولی خیلی تحت فشارم😔

برای ازدواجم یه صلوات میفرستی؟🫂*آدم هایی هستند که ساده ترین کلمات ِ تو را نمی فهمند!⛓‍💥👩🏻‍🦯آدم هایی هست که زحمت  گوش هاشان افتاده به دوشِ زبانشان! برایِ قلبشان نور طلب کن.و با آنهاهرگز بحث نکن!🤎{ #معصومه_صابر }

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس عزیزم هیچی نمیشه 

به داداشت و مادرت دلداری بده و ازشون بخواه قوی بمونن اگه شرایط خیلی سخته مادرت رو وادار به طلاق کن 

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4

سه تای متحد باشید 

شاید کمتر بیاد اذیتتون کنه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
دایی بابابزرگ چیزی نیست بهش اطلاع بدی 

داییام هستن

مادرم بخاطر پدرم از همشون دست کشید. جرئتشم نداره خیلی میترسه خیلی

نمیدونم اگه با ترسش اینقدر به پدرم قدرت نداده بود باز اینجوری میشد یا نه

برای ازدواجم یه صلوات میفرستی؟🫂*آدم هایی هستند که ساده ترین کلمات ِ تو را نمی فهمند!⛓‍💥👩🏻‍🦯آدم هایی هست که زحمت  گوش هاشان افتاده به دوشِ زبانشان! برایِ قلبشان نور طلب کن.و با آنهاهرگز بحث نکن!🤎{ #معصومه_صابر }
تازگی اینطوری شده؟

نه از اول اینجوری بود، دو روز خوبه ۲۸ روز بعدی دعوا کتک اخم و تخم، همش با رفتاراش میخواد یه حالت دیکتاتوری و ترس درست کنه

داییام هستن مادرم بخاطر پدرم از همشون دست کشید. جرئتشم نداره خیلی میترسه خیلی نمیدونم اگه با ترسش ...

ترو خدا زنگ بزنید ۱۱۰ این چه وضعشه. 

پسری با موهای فر🌚اگر ماه خوابش ببره ترو ور میدارم میزارمت روی آسمون🤍 خدایا شکرت که ارزمو براورد کردی متشکرم ازت🥺 مرسی که همه چی بهم دادی😊 از هیچ احدی ترس ندارم جز خدا🙂 پس منو با حرفات نترسون ☝️توی قرآن خوندم یعقوب یادم داده دلبرت وقتی کنارت نیست کوری بهتر است😍 🙂 تو نمیدونی! ولی اون موهای مشکیه موج دارتـ خعلی قشنگن واسم🥺💛پیرو۱۴ معصوم. مهربان . مذهبی نیستم . اعتقادی به حجاب ندرم هرکس می‌تونه هر جور دلش میخواد برگرده و سعی کنه ت پوشش بقیه دخالت نکنه🙂 
نترس عزیزم هیچی نمیشه  به داداشت و مادرت دلداری بده و ازشون بخواه قوی بمونن اگه شرایط خیلی سخت ...

پدرم همش خونه ست، جرئت نمیکنم برم پیششون

مادرم که فقط دنبال گوشه ست برای قایم شدن، چون هم برای خودش میترسه هم میترسه برادرم دوباره صحنه کتک ببینه بیشتر اضطراب بگیره‌ 

مشکل پدرت چیه 

اعتیادیامشکل عصبی داره

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

شاید فکر میکنه برای بچه هاش نباید طلاق بگیره مطمعنش کن اینجوری بهتره

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

پدرت معتاد نیس؟؟ 

نه ولی مطمئنم مشکلات روانی خیلی حادی داره ولی نمیتونمم اطلاع بدم ببرنش😔چون جلوی بقیه فرشته نشون میده خودشو

پدرم همش خونه ست، جرئت نمیکنم برم پیششون مادرم که فقط دنبال گوشه ست برای قایم شدن، چون هم برای خودش ...

خیلی عصابم خورد شد بخدا اه این چه وضعشه. خجالت بکشه دیگع

پسری با موهای فر🌚اگر ماه خوابش ببره ترو ور میدارم میزارمت روی آسمون🤍 خدایا شکرت که ارزمو براورد کردی متشکرم ازت🥺 مرسی که همه چی بهم دادی😊 از هیچ احدی ترس ندارم جز خدا🙂 پس منو با حرفات نترسون ☝️توی قرآن خوندم یعقوب یادم داده دلبرت وقتی کنارت نیست کوری بهتر است😍 🙂 تو نمیدونی! ولی اون موهای مشکیه موج دارتـ خعلی قشنگن واسم🥺💛پیرو۱۴ معصوم. مهربان . مذهبی نیستم . اعتقادی به حجاب ندرم هرکس می‌تونه هر جور دلش میخواد برگرده و سعی کنه ت پوشش بقیه دخالت نکنه🙂