2777
2789
عنوان

تازه عروسا چند وقت یه بار خونتون مهمون میاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 48 پست
وای چقد سخته خوب اگه دوست نداری و اذیتی باشوهرت حرف بزن شرایط مالیتون چطوره 

شوهرم‌که کلا نفهمه 

خوبه بد نیس 

الان ۱۸ سالمه 

اون موقع ها سختم بود خیلی 

الان دیگه دستم اومده ولی حوصله ندارم 

شوهرم‌که کلا نفهمه  خوبه بد نیس  الان ۱۸ سالمه  اون موقع ها سختم بود خیلی  ا ...

الهی بگردمـبرات

من 18.سالم بود تازه ازدواج کردم 

یواش یواش باهاش حرف بزن تغیرش بده

مردارو میشه تغیرداد لمش باید بیاد دستت عزیزم

بهش بگو حیفه اینقد بریز بپاش ایندمون رو بایددبسازیم الان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردمـبرات من 18.سالم بود تازه ازدواج کردم  یواش یواش باهاش حرف بزن تغیرش بده مردارو می ...

خدا نکنه عزیزم 

کلا باور کن نمیفهمه‌😂واقعا میگم نمیفهمه قبول کن 

حالیش نیس 

میگه میری خونه مردم لقمه میلومبونی باید پسش بدی یا ن 

میگم نریم تا نیان ولی باز نمیفهمع 

خوب بگو اومدن لوموندن ماونمیریم پس بگیریم و تامام تامام 

عاشق رفت و امد و مهمونیه 

جالبه کمکم نمیده 

فقط خریدشو انجام میده 

تهشم هر چیم دعوا کنی باز کار خودشو میکنه 

یه بار ۵ عصر خونه کثیف تازه میخواستیم ناهار بخوریم 

زنگ زده خاله ش بیان اونجا 

ده بار گفته بودم حوصله ندارم نگی ها 

عاشق رفت و امد و مهمونیه  جالبه کمکم نمیده  فقط خریدشو انجام میده  تهشم هر چیم دعو ...

خب عزیر دلم خداروشکر که اوضاع مالیتون خوبه بهش بگو که یه کمکی حداقل بگیره برات یا بعضی وقتا خودتو بزن به بیحالی و دورازجون مریضی

خب عزیر دلم خداروشکر که اوضاع مالیتون خوبه بهش بگو که یه کمکی حداقل بگیره برات یا بعضی وقتا خودتو بز ...

کمکی میگه بگیرم گاهی خودش میگه 

میگن مادرشوهرم آبرو برام نمیذاره 

اصلا قبول نداره حرف در میاره میگه نمیتونه زندگیشو جمع کنه 

اونا طبقه بالای مان 

کمکی میگه بگیرم گاهی خودش میگه  میگن مادرشوهرم آبرو برام نمیذاره  اصلا قبول نداره حرف در ...

خیلی ببخشید مادرشوهرت بیخود میکنه به اون ربطی نداره وقتی شوهرت میگه کمکی بگیرم ، مهم شوهرته نه مادرشوهرت ، شاید یه مدت اخم و تخم و دخالت و زخم زبون بزنه ولی اونم کم کم براش عادی میشه و عادت میکنه بخدا تا خودت عادتشون ندی مجبوری تا اخر عمرت سرویس‌بدی و از کت و کول بیفتی بعدش خدایی نکرده کمردردو پادرد بگیری نه شوهرت نه نادرشوهرت به دادت میرسن 

کمکی میگه بگیرم گاهی خودش میگه  میگن مادرشوهرم آبرو برام نمیذاره  اصلا قبول نداره حرف در ...

خداروشکر شوهرت حداقل درک اینو داره که خودش میگه کمکی بگیرم