2777
2789
عنوان

تازه عروسا چند وقت یه بار خونتون مهمون میاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 48 پست
بعد از یکو نیم سال تازه عروس حساب نمیشیم منم سالی یکی دوبار خداروشکر حوصله مهمون ندارم ن میرم ن مسا ...

آخه شوهرم ازم دلخور میشه میگه کاش توهم مثل بقیه ادما عاشق رفت و آمد و مهمون بازی بودی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن بچه ندارم‌ اصالتا کورد ولی تهرانم 

چ بگم ۴۰ تا خیلیه دمت گرم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

آخه شوهرم ازم دلخور میشه میگه کاش توهم مثل بقیه ادما عاشق رفت و آمد و مهمون بازی بودی

وای اصلا فایده نداره اصلا اصلا

از تو این مهمونیا چیزای خوبی در نمیاد مگه شناخته شده باشن

شوهر من که حتی باهمکاراشم نمیره نمیاد خداروشکر

وای اصلا فایده نداره اصلا اصلا از تو این مهمونیا چیزای خوبی در نمیاد مگه شناخته شده باشن شوهر من ک ...

واقعا کاش بهش یجوری اینو بفهمونم ولی خب خود منم اونقدر تو گوشم خوندن فکر میکنم مهمونی دادن خیلی خوبه و ادم باید تند تند مهمونی بده

اینجا رسمه تا س سال حداقل کسی خونشون نمیره بعد س سال تازه کم کم شرو میشه

من ۱۶ سالم بود ۴ ماه با مادرشوهزم زندگی کردم‌

بعدش رفتم خونه م 

گاز نداشتم .کابینت نداشتم ظرفشویی نداشتم 

هوام یکمی سرد بود 

اومدن خونه م ینی دیدنی خونه م 

۳۰ نفری 

با پیک نیک غذا پختم 

فقط مادرشوهرم اومد کمکم 

کلا از مهمون بازی بدم میاد  هم مهمونی رفتن هم مهمونی دادن

من دوست دارم ولی در حدش 

مثلا خانواده پدریم هرروز باهمن ولی خب برنامه میریرن میگن مثلا فردا عدس پلو هر خانواده به تعداد اعضای خودش میپزه اونو میبرن تو باغی پارکی جایی میخورن و حدود ۳۰,۴۰ نفر هرروز یعنی هرروز میگما باهمن خب من در این حدشم دوست‌ ندارم ولی خب اینقدری که من کم مهمونی میدمم احساس میکنم خیلی کمه 

واقعا کاش بهش یجوری اینو بفهمونم ولی خب خود منم اونقدر تو گوشم خوندن فکر میکنم مهمونی دادن خیلی خوبه ...

ن حداقل من اینجوری فکر نمیکنم 

الان ده ساله ازدواج کردم

هیچچچوقت از رفتوامداایی که نکردم و مهمونیایی که ندادم پشیمون نشدم

ولی خی ادما بودن که گفتم کاش حتی نمیرفتم سر بزنم یا نمیومدن

من ۱۶ سالم بود ۴ ماه با مادرشوهزم زندگی کردم‌ بعدش رفتم خونه م  گاز نداشتم .کابینت نداشتم ظرف ...

آخی عزیزم حقیقتش خیلی ناراحت شدم برات سخته ولی سعی کن همسرتو کم کم با سیاست قانع کنی که بابا اذیت میشی

من ۱۶ سالم بود ۴ ماه با مادرشوهزم زندگی کردم‌ بعدش رفتم خونه م  گاز نداشتم .کابینت نداشتم ظرف ...

وای چقد سخته خوب اگه دوست نداری و اذیتی باشوهرت حرف بزن

شرایط مالیتون چطوره