2777
2789

دکترا میگن نیست اما من خودم سقط کردم بعداز اینکه سونو واژینال شدم ، البته دستگاهش خیلی قوی بود ، باز مطمئن نیستم اما حس کردم بعداز سونو واژینال بهم فشار اومد 

برای دل خودم می‌نویسم ، هرچیزی که به ذهنم بیاد روی برگه ی کاغذ یا توی یادداشتها ی گوشیم می‌نویسم ، خیلی بهم آرامش میده ☺️ به شما هم پیشنهاد میکنم ، نوشتن رو ، درمورد هرکس و هرچیزی و هرجوری که دوست دارید بنویسید 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترا میگن نیست اما من خودم سقط کردم بعداز اینکه سونو واژینال شدم ، البته دستگاهش خیلی قوی بود ، باز ...

عزیزم مگه دستگاه میخاد زور وارد کنه ک قوی باشه بعدش سریه دستگاه سونو واژینال مگه چقد وارد میشه ک بخاد باعث سقط بشه، از لحاظ برقو اشعه هم ک کلا بی خطره، من خودمم سنو واژینال شدمو خدارو شکر مشکلی برام پیش نیومد

دکترا میگن نیست اما من خودم سقط کردم بعداز اینکه سونو واژینال شدم ، البته دستگاهش خیلی قوی بود ، باز ...

منم یه روز بعد واژینال به لکه بینی افتادم و اینقدر درد داشتم که گریه میکردم حین سونو خیلی فشار دادن خیلیییی بعد سقط هم سونو واژینال شدم دردداشت نه به شدت اولی با اینکه رحم هم ازرده بوده 

عزیزم مگه دستگاه میخاد زور وارد کنه ک قوی باشه بعدش سریه دستگاه سونو واژینال مگه چقد وارد میشه ک بخا ...

ببینید من خودم سونو واژینال پیش دکتر متخصص انجام دادم خدایی خیلی راحت بود اما یه جا بود مرکز سونو بود کلا رفتم اونجا احساس کردم خیلی فشار بهم وارد کرد واقعا مثل سونوی تو مطب نبود  ، دروغ نمی‌گم که ، ☹️😢

برای دل خودم می‌نویسم ، هرچیزی که به ذهنم بیاد روی برگه ی کاغذ یا توی یادداشتها ی گوشیم می‌نویسم ، خیلی بهم آرامش میده ☺️ به شما هم پیشنهاد میکنم ، نوشتن رو ، درمورد هرکس و هرچیزی و هرجوری که دوست دارید بنویسید 💕
منم یه روز بعد واژینال به لکه بینی افتادم و اینقدر درد داشتم که گریه میکردم حین سونو خیلی فشار دادن ...

همین دیگه برای منم خیلی فشار داد ، البته بازم نمیتونم گناهو بندازم تقصیر اپراتور دستگاه 😢 اما فردای سونو به خون ریزی شدید افتادم و تمام 😢

منم یه روز بعد واژینال به لکه بینی افتادم و اینقدر درد داشتم که گریه میکردم حین سونو خیلی فشار دادن ...

شما تو چند هفته سقط کردی؟

ببینید من خودم سونو واژینال پیش دکتر متخصص انجام دادم خدایی خیلی راحت بود اما یه جا بود مرکز سونو بو ...

ن عزیزم این چه حرفیه من ک خدایه نکرده نمیگم شما دروغ میگین فقط میگم سریه دستگاه اونقدی وارد نمیشه ک بخاد ب بچه آسیب برسونه شاید مشکل شما چیز دیگه ای بوده و چون بر حسب اتفاق تو همو برهه ای ک سونو شدین سقط کردین فک میکنید از سونوئه

ن عزیزم این چه حرفیه من ک خدایه نکرده نمیگم شما دروغ میگین فقط میگم سریه دستگاه اونقدی وارد نمیشه ک ...

شایدم... گناه کسی رو نمیشورم خدایی نکرده ، خدا نخواست بمونه

من لکه بینی داشتم رفتم ببینم بچم سالمه یا نه ، البته کمتراز شش هفته بود ، وقتی داشت معاینه میکرد فشار آورد ، اما قلبش میزد 😢☹️ دیگه گفت بچه ات سالمه ، چقدر خوشحال شدم ، رفتم خونه فرداش به خون ریزی شدید افتادم و سقط کردم 

شایدم... گناه کسی رو نمیشورم خدایی نکرده ، خدا نخواست بمونه  من لکه بینی داشتم رفتم ببینم بچم ...

اخخخ که چقدر سخته چقدر برا منم همین اتفاق ولی جور دیگه ای افتاد سونو اول گفت باردار نیستی با چشم گریون اومدم بیرون فرداش رفتم دکتر که سونو واژینال نوشت با تیتر بتا. که باردار بودم با بتا ۵هزار ۴۰۰ که چقدر باز از خوشحالی گریه افتادم دو روز بعدشم که افتاد کلا چقدر سخت بود اون دوران