2777
2789
عنوان

استرس بعد از عمل بینی

1037 بازدید | 25 پست

دوستان کیا بعد عمل بینی استرس فرمش رو داشتن؟

شماها هم بعد باز کردن گچ از دماغتون خوشتون نیومد؟

بعدش رفته رفته بهتر شد؟

بدون چسب خجالت میکشم برم بیرون احساس میکنم زشت شدم

لطفا کسانی که یک ماه اول بعد عمل بینی این حس هارو داشتن راهنمایی کنید؟

بگید که بعد گذشت چند مدت خوب شدین؟

🙏🌺❤️

اولاشه طوری عادی میشه برات که بینی قبلت به کل یادت میره

ولی من حس می کنم یه کم کجه ولی دکتر می گه ورمه

۴ ماهه عمل کردم

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من افسردگی گرفتم بعد عمل😂حالا هرکی میومد میگفت این ورم داره و فرمش مشخص نیست اصلا انگار نه انگار ،الان فکر میکنم میبینم چقدر خودمو الکی اذیت کردم

این نیز بگذرد...
کل چهرم تغییر کرده اونم خوب میشه؟

صد در صد به زودی عادی میشه برات نگران نباش

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
من افسردگی گرفتم بعد عمل😂حالا هرکی میومد میگفت این ورم داره و فرمش مشخص نیست اصلا انگار نه انگار ،ا ...

بعد چند مدت خوب شدین؟

من آدم عجولی هستم هربار که چسب بینی رو باز میکنم افسرده تر میشم فکر میکنم همینطور زشت میمونم

بعد چند مدت خوب شدین؟ من آدم عجولی هستم هربار که چسب بینی رو باز میکنم افسرده تر میشم فکر میکنم همی ...

بعد شش ماه خیییلی خوب شد من انتظار داشتم ماه اول شیک و مجلسی باشه که واقعا اینطور نیست ...

این نیز بگذرد...
بعد چند مدت از فرم بینی خوشتون اومد؟

نمیشه دقیق گفت اخه تا یه سال همچنان در تغییر بود من هر چه میگذشت بیشتر خوشم میومد 

در کل از بعد ۴ ماه به بعد

مثلا عکسای ماه هشتم نگاه میکنم با الان زمین تا اسمون فرقِ

کاملا میشه تشخیص داد چقدر ورم داشتم اونموقع ادم متوجه نمیشه

نمیشه دقیق گفت اخه تا یه سال همچنان در تغییر بود من هر چه میگذشت بیشتر خوشم میومد  در کل از بع ...

شما هم بغیر دماغ صورتتون هم ورم داشت؟

پشت لب ها

لپ هاتون؟

شما هم بغیر دماغ صورتتون هم ورم داشت؟ پشت لب ها لپ هاتون؟

اره یه طرف صورت ورم داشت

لب بالام خیلی قشنگ شده بود 

الان ورم لبم خوابید ولی فرمش یه کم عوض شد به نسبت قبل عملم اینم خیلی دوست دارم. گونه هامم برجسته تر شد

عمل بینی خیلی تو اجزای صورت تاثیر میذاره

اولاشه طوری عادی میشه برات که بینی قبلت به کل یادت میره ولی من حس می کنم یه کم کجه ولی دکتر می گه و ...

سلام عزیزم اگه پیام منو میبینی میشه جواب بدی 

منم چهار ماهه عمل کردم ولی یه مقدار گرفتگی دارم مخصوصا شبت موقع خواب و حس میکنم مخاط بینیم بیشتر شده حالت ابریزش طور البته دوماه اول نداشتم تازه درگیرش شدم 

شما هم این مشکلاتو دارین یا مشکلات دیگهذ

اخه کلافم کرده