2777
2789
عنوان

درونگرا هم بیاین؟؟؟

132 بازدید | 17 پست

من هر چیزی که میشه توی خودم میریزم دوست دارم بعضی وقتا فریاد بکشم و خودمو خالی کنم اما نمیتونم دوست دارم یکی که هیچی از زندگیم رو نمیدونه محکم بغل کنم امروزم تولدمه🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فک نکنم این درونگرایی باشه،بیشتر کم روییه

ک با تمرین حل میشه بیشترش

تفلدتم مبالکااااا خوجله😚🫂♥️

کاربری مث دسته گلمو ک از ۹۹ داشتمو زدن ترکوندن ،سر چی؟🤐                                   

بیا بغلم🤝

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
کاشکی میتونستم🤗

ولی احساساتتو سرکوب نکن این بهت آسیب میزنه

یه جای درست از روش درست که آسیب نبینی تخلیه‌اش کن

اصلا به قول خودت برو داد بزن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

تولدت مبارک شهریوری خوشگل من 💜

نگران نباش منم دقیقا همینطورم و البته شهریوری هم هستم 😁

فکر میکنم کم رویی باشه که رفع میشه و شاید یک بخشی از این ناشی از کمبود اعتماد به نفس یا عزت نفس هست 

آسیب زده جایی هم نیست که برم داد بزنم

اگه شرایطشو داری حتما راجبش با یه روانشناس باتجربه صحبت کن

اگه دوست و آشنایی هست یا اصلا تنها برو شهربازی جایی خوش بگذرون هیجاناتت رو تخلیه کن

یا برو باشگاه یه رشته ورزشی یاد بگیر

خلاصه یه کاری کن همینجوری نمون کم‌کم حالت بدتر بشه