2777
2789
عنوان

نارضایتی از عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 11683 بازدید | 51 پست

[QUOTE=351882940]سلام عزیزم خوبی  منم الن ی ماه عمل کردم ولی واقعا ناراحتم بینم مشکلی زیادی نداشت دیدم طرف بینی ...[/QUOT

اگر فرم بینیت طبیعیه که درست میشه چون اولشه اینجوریه 

ولی مثلا بینی من کلا فرمش جالب نیس سه ماه شده وهمچنان راضی نیستم متاسفانه نتیجه عملم خوب نشده چون بینی من نوکش کلا تو هواس وزیر بینیم هم صافه 

بستگی به مدلی که دکتر عمل کرده داره واینکه مدل نیمه فانتزی یا فانتزیه هر دکتری با یکی دیگه ممکنه زمین تا اسمون فرق کنه:(

سلام مرسی خوبمچه مدلی خواستی عمل بشه؟بینیت گوشتی بوده؟

نه استخونی بود 

و اینک هرکیم میبینم میگن بینتو خوشگل درست کرده 

سریالا خوب کرده پرسیدم همه میگن سربالا خوبه چون شش ماه افتاده میشه کامل اونموقع بینت طبیعی میشه 

اگ طبیعی باشه بعد ی مدت افتادش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه استخونی بود و اینک هرکیم میبینم میگن بینتو خوشگل درست کرده سریالا خوب کرده پرسیدم همه میگن سربالا ...

پس اوکی هست دیگه همین میگی خوب شده 

اگه الان خوبه که مطمئن باش هر چی بگذره قشنگ تر میشه

بینی من کلا ازهمون اول خوب نبود الانم که سه ماه شده همچنان خوب نیس کلا فرمش جالب نیس من از همین الان به فکر ترمیم به احتمال زیاد هم پیش دکتر خودم نرم چون دیگه تحمل اینو ندارم که یکبار دیگه بد بشه بیینم

پس اوکی هست دیگه همین میگی خوب شده اگه الان خوبه که مطمئن باش هر چی بگذره قشنگ تر میشهبینی من کلا از ...

فک نمیکنی سه ماه تصمیم گرفتی خیلی زود؟

تا شش ماه وقت لازمه واقعا 

میخای درخاست دوستی بدم عکس بفرستیم

فک نمیکنی سه ماه تصمیم گرفتی خیلی زود؟تا شش ماه وقت لازمه واقعا میخای درخاست دوستی بدم عکس بفرستیم

گلم بینی من کلا با اون چیزی که میخواستم زمین تا اسمون فرق داره چهرم زشت شدع و هیچ جوره به دلم نمیشینه 💔

شمام نوک بینیتون زیاد کوتاه شده؟ پوووف من ک دیگ دق کردم

افتضاحه همین الان چسبمو دراوردم انقد گریه گردم که مغزم داره منفجر میشه 😭😭😔چهرم داغون شد رفتم خودمو دادم دست یه احمق نابلد دارم دق میکنم پیر شدم تو این 4 ماه 2 کیلو کم کردم نذاشتم کسی از خانواده بفهمه خیلیییی سخته چیکار کردم با خودم من💔💔

این موضوع واقعیت داره که تاپیک کردم ،و پیگیرم از طریق قانون،یک فرد دیگه عمل بینی انجام داده ،تکلم اش دچار مشکل شده ،شکایتش داخل نظام پزشکی ثبت شده،یک دختر خانم هست

تحت هیچ شرایطی پیش دکتر زهره متدین عمل جراحی انجام ندین، اگر برای جان خودتون و عزیزانتون ارزش قائل هستین

سلام عزیزم

من ۴۵ روزه عمل کردم

دقیقا مشکلات شما رو دارم

افسردگی بعد عمل، پشیمونی

اصلا چهرم رو دوست ندارم، اعتماد به نفسم کمتر از قبل شد

و لبخندام خیلی زشت و مصنوعی شده

وقتی میخندم مثل پیرزنا میشم، دندونام اصلا مشخص نیست

شما که یک سال و نیم از عملتون میگذره، میشه بگید این مشکلاتتون حل شد یا نه؟ 

ممنون میشم جواب بدید

سلام عزیزممن ۴۵ روزه عمل کردمدقیقا مشکلات شما رو دارمافسردگی بعد عمل، پشیمونیاصلا چهرم رو دوست ندارم ...

سلام دوست عزیز

خوبین؟  مبارک باشه بسلامتی ایشالا

عزیزدلم راستشو بخوای مشکلات بعد عمل بینی برای کسایی که حساسن خیلی عذاب اور هست

سعی کن فقط خودتو مشغول کنی

زیاد به قیافت زل نزن که دیونت میکنه

تا یکسال بیخیال شو

ایشالا بعد یکسال نتیجه نهایی رو میبینی

من بعد ده ماه خنده هام کمی طبیعی تر شد

ولی از نتیجه بینی کاملا ناراضی ام

اما صورتم حالت طببعیش برگشت

نگران نباش بسپار به زمان

سلام عزیزممن ۴۵ روزه عمل کردمدقیقا مشکلات شما رو دارمافسردگی بعد عمل، پشیمونیاصلا چهرم رو دوست ندارم ...

سلام خوبی 

منم یکسال گذشته از عملم چهرم

چهرم کمی بهتر شد چون ورمش خیلی کم شد 

ولی هچنان از نتیجه راضی نیستم 

اگر بینیت خوبه وخودت حس میکنی فقط بخاطر ورمه که هیچ اوکی میشه ولی من کلا از همون اول ناراضی بودم