اخه برا خودشون یه چیزی شدن وکنکور قبول شدن اما من چی درگیر دعوای خواهر شوهر و مادرشوهرم خیلی حالم بد میشه اونا رو ببینم
الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین حتا ترضی. وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین حتا ترضی. وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم
عزیزم همونطور که از بیرون زندگی اونا رو میبینی اونا هم از بیرون زندگی شما رو میبینن همه مشکل دارن هم ...
نه من کاری به ظاهر ندارم ولی خجالت مبکشم چون چیزی نشدم منظورم از نظر تحصیل