2777
2789
عنوان

نارضایتی از عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 11671 بازدید | 51 پست
عزیزم چرا با چهره جدید ارتباط نمیگیری ،یا از نتیجه ناراضی

کل قیافم چون بهم ریخته

لبخندام اصلا قشنگ نیست

فاصله لب و بینی زیاد

دماغ بیش از حد کوچیک شده

همه بعد عمل لپ درمیارن منم لپ هام کلا رفته انگار صورتم یه سطح صاف

دوست من هم همون اوایل که عمل کرده بود پشیمون شده بود.همش میرفت جلو آینه میگفت خیلی بد شده بینیم خیلی ...

خیلی ممنون که از تجربیات دوستتون منو باخبر کردین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کل قیافم چون بهم ریخته لبخندام اصلا قشنگ نیست فاصله لب و بینی زیاد دماغ بیش از حد کوچیک شده همه ...

اینا بعد عمل طبیعیه

چون بالای لبتون بی حس لبخندتون مثل قبل نیست

و بخاطر ورم فاصله لب و دماغتون بیشتر دیده میشه همه اینا تا یکی دوماه دیگه درست میشه

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻

من پیش دکتر سیدهادی حسینی نسب جراح بینی تهران عمل کردم بینی کج غضروف دررفته بدشکل بدفورم پرها بدشکل از داخلم تنگی نفس خروپف آب ریزش بینی دارم نابود شدم حالا هم جواب نمیده و قبول نداره پولم حرامش خودش و منشی آقای صادق که فتوشاب دروغ انجام داد و حرف های دروغ فریبم زد 

واقعا حس خیلی بدی هست  امیدوارم مشکل هممون حل بشه ارامشم رفته همش استرس اعتماد به نفسم رفت ...

عزیزم خب اگه از همون اول دکتر خوبی پیدا میکردی که قبل عمل مشاوره درستی بهت بده قطعا این مشکلات برات پیش نمیومد اخه صورت و چهره ادم خیلی مهمه

من خودم پیش دکتر کیان احمدی عمل کردم من واقعا از عملش خیلی راضی بودم مشکل تنفسی هم ندارم میخوای برو پیش دکتر  کیان احمدی که ببینی دوباره برات عمل میکنه که مشکلاتی که داری درست شه

من تقریبا نزدیک سه ماهه پیش زارع تهران عمل کردم متاسفانه انقد فرم بینیم زشت و کوتاه وپهن شده و از نیمرخ پروجکشن زیاد شبیه مثلث شده اصلا راضی نیستم وبه شدت از عملم پشیمونم 

من تقریبا نزدیک سه ماهه پیش زارع تهران عمل کردم متاسفانه انقد فرم بینیم زشت و کوتاه وپهن شده و از نی ...

عزیزم خیلی برات متاسفم

خودمم این روزای سیاه و تاریک رو گذروندم

میدونم چی میکشی

حتی بعد یکسال هم خوب بشه اون ضربه روحی و روانی که بهت برخورده زخمش میمونه برات

هرچند برای خود من بیشتر از یکسال شد ولی متاسفانه خوب نشد

تنها توصیه من بتو این که مراقب روح و روانت باش

هیشکی نمیتونه کمک حالت باشه جز خودت

از آیینه دوری کن تا هفت هشت ماه

به نظرات هیچکس اهمیت نده

اصلا اجازه نده نظر بپرسن

امیدوارم از این سردرگمی نجات پیدا کنی

روزای تورو تجربه کردم

خدا سر دشمنمم نیاره

برات دعا میکنم آرامشتو به دست بیاری

خیلی مراقب خودت باش عزیزم💕💕💕

عزیزم خیلی برات متاسفمخودمم این روزای سیاه و تاریک رو گذروندممیدونم چی میکشیحتی بعد یکسال هم خوب بشه ...

نمیدونی چقدر ناراحتم وقتی تو اینه خودمو میبینم بغض گلمو میگیره از اینکه چهرم انقد زشت شده 🥺 هی میخوام بیخیال باشم ولی نمیشه چهرم خراب شده حالت چشم وابروم تغییر کرده فاصله لب وبینیم زیاد انقد که نوک بینیم رو کوتاه وزشت شده بخدا روزی هزار بار خودمو بابت تصمیمم سرزنش میکنم

چقد سخته چجوری تا یکسال با این چهره بگذرونم میترسم بازم برم پیش خودش ترمیم کنه نتونه درستش کنه بدتر بشع از یه طرف پول ترمیم ندارم 100 میلیون به بالاس ترمیم چه خاکی تو سرم بریزم اخه😔😔

من فقط 20 سالمه اخه خیلی حساسم رو چهرم

خواب درست وحسابیم ندارم دارم دق میکنم:(

نمیدونی چقدر ناراحتم وقتی تو اینه خودمو میبینم بغض گلمو میگیره از اینکه چهرم انقد زشت شده 🥺 هی میخو ...

ببین عزیزم مطمین باش تا یکسال چهرت بهتر میشه

سنت کم ورمت زودتر کم میشه

امیدت به خدا باشه

از الان به فکر ترمیم نباش

درخواست دوستی میدم بهت 

دوست داشتی اونجا باهم حرف میزنیم

ببین عزیزم مطمین باش تا یکسال چهرت بهتر میشهسنت کم ورمت زودتر کم میشهامیدت به خدا باشهاز الان به فکر ...

مرسی ولی مشکل من اصن ورم واینا نیس میگم که بینیم کوتاه شده زیر بینیمو کات کرده اصن نرمال نیس...  

ببین عزیزم مطمین باش تا یکسال چهرت بهتر میشهسنت کم ورمت زودتر کم میشهامیدت به خدا باشهاز الان به فکر ...

و فکر نمیکنم بتونم باهاش کنار بیام اصن انگار عمل نشده انگار بینی خودم مادرزادی کوتاه وپهن چهرم زشت شده وکاری از دستم برنمیاد...

انقد نوک بینیم کوتاه شده انگار لبمو داره میکشع بالا میخوام تا شش ماه حداقل چسب بزنم بجز خانوادم نذاشتم کسی دیگه ای از فامیل ببینه فقط دارم به ترمیم فکر میکنم واعتماد بنفسم به شدت اومده پایین بجای اینکع بعد عمل خوشکل بشم زشت تر شدم😔

انقد نوک بینیم کوتاه شده انگار لبمو داره میکشع بالا میخوام تا شش ماه حداقل چسب بزنم بجز خانوادم نذاش ...

سلام عزیزم خوبی 

منم الن ی ماه عمل کردم ولی واقعا ناراحتم بینم مشکلی زیادی نداشت دیدم طرف بینیش خیلی زشت بود انقد خوشگلو عروسکی در آوردن ک موندم واقعا بینیم رو ب بالا شد پرهای بینمو کیشده بالا ی حالت خوکی شکل گرفته اصلن خیلی بد